純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
一樣
2020年底X機電訊台賣$4580連24個月Ultimate

擺成10部響度無人要
$4580包24個月gamepass??你會唔會記錯咗
where
我張game pass 24個月key紙仲喺度
$4580咁平?
M$ Store~
記得入”HappyBirthday”落PromoCode
好早起Xbox X 完全係冇人要
點會冇人要上年年尾XSX根本都冇乜貨, tg group度都幾多人想買, 但好似冇見過有人提過$4580包24個月gamepass, 講緊淨機要$3880, 正常食骨3個月gamepass 都$349 $4580包6個月gamepass就見過
電話台續約特選客戶優惠
2年gpu要$2849
上年有fd托我幫佢買先知xbox x唔經我買喺出面斷撚哂貨
仲係咁同我講xgp有平幫佢有幾多掃幾多
玩開xbox果班應該對xgp呢個市場策略好撚滿意
xbox game pass賣大包,有day 1真係無撚敵。就算5個月原價月費都係$395,都係平時一隻正價game咁上下,依家個陣容幾個月點都有隻啱玩。

比較ea play冇day 1就好雞肋,包埋d過棄pvp games連場都開唔到。
你玩D GAME 唔X PLATFORM 香港無人同你玩

CROSS PLATFORM 如果我係PC PLAYER 見到XBOX 我走都走唔切
因為9 成弱智, 少兒麻痺咁打唔到機
(要幾弱智咁多選擇唔揀先揀XBOX...)
(HK 黎計)

起碼我玩BACK4BLOOD 如果PS 果班係匡智

XBOX 果班直情同AFK 冇分別
係咩碰
開始有呢個諗法
xbox s 加gamepass八方旅人已經嬴左
不過switch 主力都係玩日系同方便拎出街玩
乜家陣搵唔到其他野踩 Xbox 啦咩?求其鳩 up 兩句話玩 Xbox 嘅人係弱智咁都得

唉,咁我講埋啦
Xbox 孤兒仔冇人玩,就算隻 game 全平台 cross platform 都淨係得 Xbox 搵唔到場
Xbox 冇機戰 30,即係冇日系啦
Game Pass 又冇新 game,B4B?出咗兩個禮拜啦,仲新咩

打住咁多先,諗到再講
個pass 包fifa22?
仲要話如果佢係pc player即係佢唔係玩pc啦ps fan真係幾搞笑
無玩xbox ,又話弱智先玩既咁入黎做咩,好撚威?
佢砌咗部機,唔夠錢買其他console。所以時間太多,太得閑入嚟R下水吹。由得佢啦。

買曬咁多platform 真係打機都唔夠時間。邊有時間撩交嗌。
不過講開又講,如果我捨得咁貴去砌部電腦,我都未必會買xbox,張卡如果如玩4k,應該可以買到兩部x
而且steam 都有好多game 啱玩,又有漢化,例如有隻'大神'我想玩好耐,但係衰無中文,又可以玩mod 真係多多時間都打唔哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞