純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
連三個月pass啦呢個價
咁佢話要淨機ma
ching見你xbox手制同ps5手制都有晒
如果想買個黎駁pc打機 買xbox係咪會好d?
ps5果隻又話會有d咩咩震動功能,但唔知pc game果d又會唔會支援
PC 一定買 xbox 掣啦!
買左s,game pass係好正,s 個size係好fit
但有無人覺得個手掣嘈到仆街特別係十字掣
今代個十字掣係幾大聲
如果真係頂唔順可以換返上代用
不過今代用Elite個盤同普通十字二合一,
手感黎講係好用好多
斜方向易㩒又唔會冇左普通十字個精準
甚至好過Elite嗰隻要二揀一
琴晚買左s同三年會員,係幾正😎
以PR 黎計 都要比番個正皮樓主

利申:雙修玩家
多謝🙏🏻Microsoft 快啲出糧比我啊
知唔知嚟緊M$會收購邊間game廠
舊年傳得好勁話買Sega
如果係真一大堆Game會變晒做PS玩家口中嘅垃圾Game
灣仔莊士敦蘇寧 XSX連12個月現貨,有心買就要快啦
百記,豐記食 9 個月炸
唔知講真我今次唔買機,我都好耐冇研究過Xbox!
我都係四月中抽唔中PS5一時衝動買左X,果陣仲係食三個月xgp就買到
部XSS 白色掣 個A掣按落去有時彈唔返上來

Set 4K output 打flight sim/the show MLB lag lag地

係咪應該set返1080 算
咁 so far 而家有冇後悔?定係覺得好正(意外收穫)?
改左食12個月喇 今日先係百記買完
原來如此
人中ms系列
審判之眼:死神的遺言free play in weekend
應該要hdmi 2.1 port + cable 先夠做120?
咪試下set 1440p/1080p試, 睇下會唔會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞