純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike

我水埋frd囝買
利伸記仇撚 (記柒事撚)

舊年尾有人講過 , 神5 個掣係劃時代設計 , 好撚正

成日都話 game pass 冇新 game,究竟係唔啱玩就當冇,定係佢一入咗 pass 就變舊 game 所以冇新 game

個餅畫到出年嘅唔講嘞
9 月 17 號 Aragami 2
9 月 28 號 Lemnis Gate
9 月 30 號 Astria Ascending
10 月 12 B4B,呢堆全部 Day 1 game pass 仲新到連 game 都未出喎

每個月 N 咁多隻 game 出,邊有可能包晒所有 game 落 pass,而且 pass 唔包又想玩咪買囉,家陣又唔係 sub 咗 game pass 就唔俾買 game
第一日就入pass
https://youtu.be/1-cereBfLko
咪就係玩得耐會手痛
再踩嘅話
我哋好快變成 M記 PR
S 去 the club 買
X 打電話問下百記/豐記,試吓百記先
唔好意思,阻大家一陣,仲考慮緊嘅師兄,依條片都唔錯,可以睇睇. 不過都成11min.

https://youtu.be/XtabisblTDg
仲有,game pass 入面隻 maneater都幾好玩㗎,控制隻鯊魚食人再進化打大佬. 可以一戰㗎.
仆街入左機送嘅3個月pass
3個月之後仲可唔可以用金會員$10大法
可能要開新acc
冇咗 $10 蚊咪俾 $119 升,一係開新 A/C
玩住先啦
過咗呢3個月,變返基本會員就可以繼續返金會員升級優惠
Sony自己都保證有機,依家有無晶片,真係買唔到唔奇
訂咗機 買埋game pass
心急想而家就搞$10大法 好緊張驚蘇州過後無艇搭
搞咗先
整咗一定無蝕抵

金會員 12個月官方價$459

459 x 3年 + 10 = 1387
平均每個月只係38.5
日系game應該要3年後先會普及喺ps5
淨係玩3隻今年新出嘅game都喺返到
係呀
列埋條數出嚟
就知 金會員升級 平到癡線
Diu on99 唔記得自己有club分
其實係平過 $38.5 㗎,因為你仲有 Microsoft Rewards
就咁用電腦 有冇得搞?Google 咗好耐都搵唔到答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞