純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
好一隻索狗
玩vs

30秒屌打 你班 交叉盒小兒麻痺
講經啦

你班傻閪最撚鍾意走場
條友話「如果我係PC Player」
即係唔係啦
係佢部機 成個下半年冇野玩
所以咪好得閒囉
你睇吓佢開咗乜post。佢無野玩太多時間啦
Xbox series/one x仲有個價值係玩返360 game嘅enhanced版
忍者外傳(non sigma) rdr1 仲有堆早期360堆日系獨佔
有one x enhanced玩好過冇
官網xbs 又無貨
歡迎入去討論Xbox 遊戲

https://t.me/xbox_game_pass_hk
https://t.me/joinchat/UME9uxwFaM91vBbBz5Iwyw
點解有1000人tg group唔入?
建議摺咗佢
thanks
s出面應該夠貨,官網有code賣平d去貨快姐
X呢
頭先靠近部S機,feel到有小小味,一摸上手個黑色散熱位有o的熱
但明明成晚都無開過,2邊出風位同黑色散熱位都無擺野
有無人都係咁?
背景: 1小時休眠, 電源模式: 即時啟動, Xbox關機時, 儲存裝置不會關閉
sleep mode 係咁,覺得唔放心嘅,一係較「省電模式」,一係自己去禁「完全關機」
原來係咁省電mode又真係未用過,間房係比較熱,都怕怕地
想問呢邊個pass呢

拿psplus好似係每個月幾隻上架 ,下個月即刻落架
上架期間有plus要“拎佢一次“
"拎過“既game以後不論上落架,有plus就可以玩

呢邊係咪一樣? 有時好似見人講到下架就無得玩咁
下架隻game就會要買先玩到
gp app入面有寫邊啲即將離去,
之後就要買。
PS Plus係你嗰個月down 咗,你一直subsribe 就玩到唔會無咗。
咁咪好趕
Microsoft store有折。gamepass減咗價。加埋咪差不多3千
佢一隻game 都放好耐同埋有啲友好廠/自己廠啲game係自有永有
咁如果覺得真係好玩想持續玩,落咗架咪買番可能到時都唔會係正價而係平咗
官網無貨。用HappyBirthday code先有折。不過去葵廣買都平嘅。
印象有xgpu買D game有8折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞