純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
個價擺明引水魚去問跟住劏㗎啫
收機都開 5XXX,五千收番嚟四千賣出去,開善堂呀
ps5 應該食骨食到傻
xbox x 我係個到問佢都開我58xx 啦,ps5你唔係以為佢會平比你呀
Flight sim 感覺如何
可唔可以用番晒啲 yoke 或者 joystick
我仲有 throttle 套裝,電腦搞九十幾樣野先 3x FPS ,好撚煩
係wow ,自膠
可能你要自己google下
不過XSX同XSS都係得30fps
手制aa電 玩30h就完

我想問唔買佢隻里電 用咩代替最好?
IKEA 叉電,平靚正
但我買咗佢隻專用電池,貪佢唔使拎出嚟叉
隻back 4 blood 多左野要set,反而冇以前咁純粹FPS,join 人地玩左一次,揀牌組嗰個位係唔係一定要等夠3分鐘先開得波呀? 我唔見有得揀其他野..
30個鐘wor 有d手制玩8個鐘就冇電
點解1080p畫面都咁靚既
始終次世代處理器+新game專門優化,應該點都會好d既,用S玩2042都有唔錯既表現,應該有接近2060顯示卡性能,所以當$2500價位十分抵買!
我最唔欣賞xbox既係佢要焗你買佢專用外置ssd先可以玩最新既games,唔同ps5有正常nvme插口,任你買邊款既gen 4 ssd去加大容量
Xcloud
但你有錢就可以隨時換card成批game轉同一插即用
你以為Xbox冇每月free game咩?
我最唔欣賞就係要自己拆開部機換ssd
仲要出左成年先update到俾人用
覺得xbox果個好方便 一插就用得
想問呢家仲有冇10蚊大法
同點買先最抵
前幾日睇新聞話破解咗有轉插可以用,咁就可以用返自己隻SSD
不過唔知堅唔堅
堅 , 淘撚有
搵咩關鍵字?
兩樣加埋千二三蚊 我買正版都係二千……….
有呀
入3年金會員 再加10蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞