純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
就係驚咁樣 貪平就唔好了 呢d野就緊係買正啦
就係電腦砌機太貴先買主機
cloud gaming wo,關電腦貴咩事?講緊呢個wo
https://youtu.be/xKpCGjBPorI
雖然依家仲係beta但遲早會正式出,為玩game pass買部console做乜?
唔好忍喇 Ching
趁仲買到機 (雖然要食骨)
個個都係呢個心態 到時你肯食骨都未必買到
Series S 2280好貴?你去食餐自助餐,去個staycation 都唔止。唔明有人係要攻擊S。

xcloud出咗啦咩?用啲未出嘅野去比?
唔想等買部機仔玩住先貪方便唔得咩?
仲有一個問題, 我屋企冇電腦,你xcloud玩到都冇用
我唔會想係ipad咁細個芒打

又或者air play ipad去tv打機都唔想,之前試過睇片,會間唔中lag

你話ps4或switch支持xcloud咁我就真係唔駛買serie s
其實買S嘅人,應該好清楚自己買緊啲乜。hardcore gamer買黎當副機。輕度玩家只係間唔中玩下嘅,用s玩gamepass好明顯係好吸引。又平又細部又唔洗煩買game。唔打機拎黎睇劇聽歌都滿足到。好明顯S個定位係咁樣。
想買咪買,係咁問人地買主機做咩究竟發生咩事
咪係,有budget咪買撚曬佢。我都唔明有乜好問。
我買咗S之後無再開過switch, ps4同Netflix。不如幾正。等PS5有貨再買埋。乜平台嘅game都有得玩。
係咪因為vpn問題?
我switch 等緊真女神轉生,ps4等緊木村之龍既dlc xbox 諗緊玩唔玩八邊旅人先,啱啱玩完緋紅之後開左星戰但係覺得好似差唔多既野所以唔想玩住,真係一日24個鐘都唔夠用
我就係連上一代好多GAME都未玩 XBOXS 極吸引我, 呢排打番 人中系列,, 有排玩
Gamepass太癡線。選擇太多,花多眼亂。
我都放低咗switch隻禦天之劍無繼續玩。

八方旅人我用switch玩。好好玩。Gamepass有真係佛心,幫你慳咗幾舊水。
大推八方,超正
係最後隱藏boss我放棄左,好難打
我都係打switch 版,之前仲要係得英文版
邊查字典邊玩
獵人條村仲要講古英語🙈
我見gamepass有八方同勇者鬥惡龍,都好想玩多次。2個故仔我都好鐘意。回合制又好玩。
我dq都想打多次,用2d玩
不過冇咁ge時間

兩隻各用左100個鐘左右爆機
唔會想再花一百個鐘
Dq打金史萊姆好嘥時間啊。都係玩新game算。
我down左nier 同緋紅諗住開始
dq就算9數啦都爆左
根本game pass多game到唔夠時間玩
真係唔想老
以家放工番去都唔會打好耐機,放假又要陪老婆
MS個marketing咁今次醒晒,特登喺Halo同AOE4推出之前將Game pass減價
你喺外國玩?xcloud香港應該仲未有
所以真係唔買機都唔得。一開機隨時有game玩呢個感覺好好。相反之前試過好多次開咗部switch, ps4,入去game store睇完一輪,乜都無玩就熄機。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞