True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
壞咗啦喎
依家街有貨咩?
如果n6pro同xm3就睇你會唔會戴住做運動
唔會呀,純粹搭車睇片聽歌用
搭車xm3有ANC >>>> n6pro
有無MW08 用家分享下。
雜食黎講MW08 表現如何。

戴過DEMO好似都唔係太分到方向咁,轉黎轉去都未知入左耳未。
唔知係耳膠唔岩SIZE定點,個佩帶感有D怪
計音質,係咪都係xm3 好啲?
之前有bd21j ckr70w同mw08
最尾剩係留低左mw08
剩講音質係bd21j最好 但我買嗰陣未有firmware update所以底噪好嚴重最尾放左
人聲ckr70tw>mw08 特別女聲
但背景樂器我覺得mw08>ckr70tw
空加埋ckr70tw有d頂耳同埋個anc有=冇
所以最尾留低左mw08
竟然係咁。

見啲review講到one of the best,走去太子聽demo。mw08我聽完後覺得個調音取向係我手上隻galaxy buds+ 既升級版,所有野都紮實啲,但未算好有驚喜。
可能耳膠唔fit掛,漏哂聲對音質都有好大影響。
想問下1500左右budget
有ANC, 可左右獨立使用, 有咩推介 ?
XM3 ?
考慮緊買sony wf1000xm4 之後會去試
想問有無日本廠出 性價比高嘅耳機
Mtw 2 up 咗4.14 未
會睇呢個post既多數唔會買呢啲款
(唔係話佢差 戴返頭盔先)
有佢道理嘅 佢樂器表現真係幾突出 我覺得
我覺得佢有小小似mtw2但mtw2偏人聲 mw08偏樂器
b&o仲未出新
相撲手低音
耳膠跟機比咗5個size,預咗難戴
而家新款 true wireless 係咪仲會有底噪
有冇巴打試過買BT adapter將以前啲IEM轉黎玩?
想問個戇鳩問題:因為自己本身買入耳式耳機都係見啱就買,無試帶過,想問到時有需要試嗰陣個耳膠係咪要自備
唔使
聲的確唔錯,但我覺得個touch control反應有d慢
可以去試下
有冇人訂日馬PI7白色成功出貨
pi7 定 xm4 快啲有貨
今朝睇佢到貨日期寫8月2號
晏D再睇已經賣哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞