True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇師兄試過pl5 同pl7 個音質差幾遠?
申利:用iphone聽aac
想問下如果wireless入耳式打機有無推介
用xm4 有冇pc藍牙接收器推介?
Pi7
https://www.youtube.com/watch?v=4zSgpwGp3UY
*Hotel California 版權 block 咗聲 *
其實 pi5 已經好好聲, 不過 pi7 更好聲
如果唔用pl7個盒仔pl5都玩得過喎
其實 pi5 有冇行現貨
因為一直昅住 pi7
如果唔想等而 pi5 都有現貨都諗得過
利申:訂咗日馬 pi7
Sony Xm3係垃圾
如果budget around 1500左右
買對 NUARL N6比老母係咪合理?
你用成點? 想買對比老母 之後我拎黎試
想用消費卷買,thanks bro
差唔多問曬,最平都係21xx可能依家唔會平咁多,thanks ching
PI5誠哥有行現貨呀,$1980
星期日用消費劵買左,開心使用中
N6 $399好吸引 但係n6pro 音質又好好多仲係揀唔落手
想問 sennheiser cx true.wireless 抵唔抵入
幾好 我都考慮緊佢
不過我驚緊粒耳機太大太bulky會un 住。出去試戴一陣可能無野 戴耐左驚會痛

Amazon 有人因為咁退左貨
日馬pi7今日出貨
dhl話9號 希望有機飛會早到
我收到dhl短訊話6號送到
佢應該係因為遲左出俾我先幫我升做DHL
我冇加錢本身應該係出APEX
訂左日馬未知幾時有貨,巴打等你地評價
唔洗客氣。都平左2-300啦好過無,ching買左咩色。 用左幾個月MW08,真係愈用愈鐘意佢啲聲。佢個種雄厚但恰到好處既低頻加乾淨既人聲
打算買黑色,呢兩日有時間就去試多次就拍版買佢老尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞