True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
最好裝定B&O個app, 試埋EQ
琴日行過dma見到azla有隻新耳膠叫sednaearfit crystal
想問吓知唔知同之前隻xelastec比邊隻好啲?
日馬pi7 扣咗數 但仲未出貨
用bud pro成日連到一下就斷線,再連都係咁
係要放入盒再拎先無事
有無人係咁
賣bose soumdsport free
$450
只用過兩次

https://t.me/snnsnsx
依家想取消都難 但我想要貨炸
好彩見唔對路一早cancel咗單
n20u
Pi7 係咪傳說黎 訂咁耐都係沒消息
直頭係不死的傳說啦。😱
日馬6月尾買xm4終於到左貨
iphone真係高攀唔起xm4 聽落仲差過以前對bd21f
係個降噪真係好勁
好在依家xm4搶手 用過都可以原價放走
我嘅感受都係一樣,如果iPhone用xm4 ... sen mtw2仲好聲d....不過個降噪sony真係好勁
用綿叫好小小,用膠有等於無
去store試冇咁明顯 可能環境嘈
係屋企熄anc聽歌好明顯係差d
我本身用緊mw08 仲有對勁快冇電嘅bd21f
兩對比較哂 xm4好似好單薄咁 我都唔係好識形容個感覺
Sony啲聲係好揀人聽 偏乾 反應速度快
佢哋叫做sony味
唔識欣賞 可能同sony相性唔啱
只可以講一分錢一分貨
如果音質方面呢
利申:之前有線用開MDR-EX155AP呢類平嘢已經覺得夠
Code?
唔追音質可以買嘅,佢有3個eq可以切換,得「平衡」呢個mode聽得入耳

同埋配戴感好差,唔fit耳型又大舊,戴得唔舒服

我係你加多200幾買75t,有埋專用app玩慢慢調

早排出mk試85t, mtw2, 呢隻同埋sabbat 16,sabbat 16 雖然係支那嘢,但音質好過jbuds air anc,fit耳型,唔介意嘅可以一試

利申,本身用緊75t,最後入手85t
如果音質方面呢
利申:之前有線用開MDR-EX155AP呢類平嘢已經覺得夠
唔追音質可以買嘅,佢有3個eq可以切換,得「平衡」呢個mode聽得入耳

同埋配戴感好差,唔fit耳型又大舊,戴得唔舒服

我係你加多200幾買75t,有埋專用app玩慢慢調

早排出mk試85t, mtw2, 呢隻同埋sabbat e16,sabbat e16 雖然係支那嘢,但音質好過jbuds air anc,fit耳型,唔介意嘅可以一試

利申,本身用緊75t,最後入手85t
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞