True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁marshall呢
想問下有冇人用過覺得音質同連接點,聽人講好易斷線。同埋冇anc賣1500真係要諗諗
Mtw2會唔會太大..
Mtw2評價好似一般,同埋都好窮型號吓。
新手想問 Bluetooth
我有2部 iPhone 同 3部 MacBook
如果 pair 晒咁多部 device
會唔會好難轉 device 或者好易斷?

而家用緊 wired earphone
四五年前有個 Sony Bluetooth
淨係 pair 咗2個 device 都成日有時轉唔到機
想知而家仲會唔會有呢個問題
市面咁多牌子 有平有貴
但偏偏揀兩隻貼牌貨
有冇ching知Devialet Gemini邊度仲有得試大行幾間都冇demo同有冇包膠依家仲值唔值得買?唔該google 過講啲嘢好似都比較大路
通話品質黎講有冇邊隻比得上airpods pro???
buds pro
試完機覺得libratone air 2唔錯,但係好似得anc版本係個自己唔需要嘅功能
冇用過唔知道
行咗轉街斷晒市
話冇精片

點解會唔fit
因為之前買左另一隻fit唔到,所以唔知Xelastec得唔得
up錯圖
用緊airpod pro
個noise cancelling愈來愈廢
心郁郁想玩sony wf-1000xm4
想問下用過既巴打覺得佢nc能力如何?
同埋connection穩唔穩定?同iphone連線方唔方便?
專門店冇?
應該伸手黨到連Google香港有無專門店都無去search
可以直接去試下demo
聽日約醫生洗眼,遲下同你claim返醫藥費。
Sor真係冇乜留意devialet有專門店見佢啲產品都係大鋪見得多,唔該師兄揾日去試吓
想問85t係咪好難配耳膠
隻wh-1000xm4吹到好大又咩DSSE又咩LDAC,攪到心郁郁想買;google過吓,啲人話睇片會聲話唔同步,又話咩xm3有aptx會好啲。

有無用家分享吓
暫時搵唔到有
我用spinfit 360夾硬套落去 係穩陣唔會甩 除同戴都唔會甩
首先XM3得SBC/AAC,無aptx,第二XM4大部份review都話同步,我自己用睇YT,Netflix,VIU都同步。

去Sony Store試機先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞