True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
pi7 dg mw08 mtw2
iphone最好聲係呢幾款
開定新post,推埋呢個post先

True Wireless真無線耳機討論(57)
https://lih.kg/2650126
Mw08 dg 2選1
有無人知點解凶宅有d product無得網上加入購物車,話門市有貨,想多d回贈都唔得
依家純透明周圍都搵唔到
得返啲少量S同L,大量SS同LL
唔知係咪更新咗做紅軸嗰隻
dot++同舊嘅dot比真係軟勁多,所以大細差唔多都會feel到鬆
好似話就係發現dot+太軟先有dot++,但係都軟
想問下buds pro 耳仔敏感問題解決左未
岩岩拎左隻buds pro 禮品未拆盒1516緊自用定賣左佢用其他
Samsung 機就自用啦
信用卡禮品黎 本身用iphone
你申請邊張信用卡送呀?
money hero citi bank 優惠
之前XM3最舒服係搭spiral dot not plus,重可以追巴士
sprial係最易套(鬆)上去,但用左兩年未試過甩出黎

利申有final type e,AET08,spinfit 360
放啦,buds pro好多野得samsung用到
搭單問
巴打你Money Hero申請完幾耐先拎到贈品? Thanks
3月申請 依家先拎
唔該巴打,真係差唔多半年
4mm但鬆
想問一下 PI5 邊度有得試?
佢哋showroom 有無得試?
我見而家係B&O E8 3.0
但同時我見就咁CITI BANK 開戶口+信用卡都送AIRPOD PRO
係咪唔可以同時LAM 晒?
變咗15-25/8
半年幾前,1千樓下大家好似都係推介buds pro
依家有冇變

anc冇所謂,靚靚地聲,講電話唔太差,iphone用
原來樓主個post 有提到Melomania Touch
想問有無人用過/用緊?

個藍芽連接係咪仲有問題要經常reset ?
邊度買有2000蚊 睇price全部都2400
你落去深水埗或旺角 入到去掃下街好多都平俾你
20xx - 21xx
早兩日問咗巴打,要自己係price到問有無得平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞