True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
price.com 問下可以平幾多就有,哩度有幾個ching包括我自己都係$20xx 行貨入手。
價錢.com 問下可以平幾多就有,哩度有幾個ching包括我自己都係$20xx 行貨入手。
agree
點睇Marshall Mode II
around $600-700
主要聽 edm dumpstep etc
有咩推薦 ? ?

我試哂dg 同eq,反而覺得eq好冇力
有冇anc 做運動做gym多 既推介
外國Jj 當我唔會講電話都得
多數睇片唔玩game 唔想有太大delay
木耳 聽edm 同一般廣東歌為主
愈輕愈好
用緊iPhone mini
明解,唔該曬
想問如果想買對游水用 有無邊件推介下
我見Sony 有件wf sp900 好似幾好
我放mw08全新未開過 $1800
小弟用緊 nt01ax 想升級
隻耳機初初用已有走電問題 好撚煩
同代理講 佢話要寄番唔知咩國家攪幾個月
最後冇攪到

我九成時間做gym同搭車用
見到巴打話粗用都係買n6
買唔買番呢個牌子好

或者有冇其他推介 主要聽女聲
唔見左耳機一段時間,xm4 遙遙無期,eq又好似貴左小小,想問各位師兄 如果入e8 3.0 點睇?
買左bose qc幾好用

但點解唔可以直接轉換transparency mode要行cycle
屌 我都一樣
用左兩年左右唔知做咩左耳機長時間走電,叉住電佢都會走
宜家得返個半鐘-2個鐘使用時間

勁垃圾,之前買成1500蚊 勁快壞
千祈咪撚買,Nuarl 其它耳機我宜家都怕了

我都睇緊有咩耳機取代,主要想耐用 (2年就壞就閪啦),電最少7-8個鐘或以上,有aptx + BT 5.0,1k budget, 聲普通唔好太差就夠,仲未揀到邊款好

有無人推介下
屌 一模一樣
N6$399真係好抵屌
但跑步有機會會跌
Sennheiser cx true wireless 大家點睇?
性價比幾高下咁,一千多少少

唯一缺點就係耳機好似大左少少,訓覺戴住驚"un"到會整甩
有無過來人分享一下
仲要兩年保養期,呢個好似唔多耳機夠膽咁做
質素應該有返咁上下
電最少7-8個鐘或以上,有aptx + BT 5.0,1k budget
有少少難搞
DG都係兩年
noble falcon
不過出左有啲耐
Creative Outlier Gold 都好正.. 700蚊唔駛,電成14粒鐘勁耐用...
不過d人話耳機build quality 一般,驚佢好快壞...
第一次買Nuarl我又覺得ok
唔覺有走電,spec寫11個鐘,係公司戴6-7hr都重有電
個BT5.0隔兩度門都重收到

係有少少重唔係戴得好舒服,換左spinfit 360有少少改善
$399是撚但壞左就掉左佢
琴日日馬狗衝左nuarl n6 pro 2
好似千一蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞