True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
專門店有
去dcfever/carosell對galaxy buds pro
有冇ching已經收到七月尾到貨嘅Wf 1000xm4
tws04k 白色唔過千,不過要搵下同埋接受到佢低音無黑色咁強
知唔知而家有冇邊度有 b&o eq試
想試下 iphone 配 xm4, pi7定 eq好聲d
想買WHXM3 price.com.hk啲水貨 $13xx-14xx 信唔信得過
黑色同白色原來有分別
個windshield,connection同通話真係一言難盡,用過就知。
想請問一下,2000內有咩推介?
用iphone, 主要想要好音質, 其他冇乜所謂
主要聽kpop同香港歌, 新至mirror舊至四大天王都會

暫時覺得sennheiser mtw2同cx wireless唔錯

唔該晒
mtw2 個 anc 麻麻地, 如果 sound quality 差唔多可能 CX 更抵玩
試完分享下
訂咗xm4
又手痕想直入eq唔等
B&O 專門店店員都著西裝
有壓力

利申:已有 B&O P2, E8 3.0, 準備9衝 H95
budget 2000 想買個有anc既耳機 主要係平日番工放工搭車用 所以希望個anc唔好太流 除咗bose quietcomfort 仲有冇推介
我都退左 跟手去買行貨MW08 都係2000
點知轉頭出sport
Pi7 vs xm4 大家點揀
2000樓下冇
2000頭都接受到既同埋我係samsung 聽人講xm3好易甩 xm4無呢個問題?
用緊85t搭iphone傾電話唔係好好
想要通話質素 係咪airpods 2最好??
聽日消費卷買xm4 係唔係要下個月先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞