True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
1000樓下,女仔戴,anc,防水,有咩推介
係咪耳膠唔啱size
b&o出開既tws型狀都幾蝦細耳既人帶
個耳窩食唔到落去就爭好遠

未試覺得好撚貴,試左就中哂毒

好認同你講既分析力強,detail多左
ANC強但唔會有耳壓,隻耳膠又C服

connection都穩定,毒撚成日行黃金星際都冇咩平擾
係通話唔得,同個盒比較大之外都滿意既
啱啱係誠哥到屌左隻
想請教專家們如果比老人家用1500筆直 用緊SAMSUNG 要求易連(姐係開住藍芽就識自己連個D) 平時都係講電話睇下片聽下歌多

做過下HW係咪WM3最抵屌? 定係BUDS PRO/ E8?

唔該哂巴打們先 我自己用緊AIRPODS所以唔係好識
講電話平平地買隻buds+咪搞掂
XM3講唔到電話
Mw08?
係 ,DG冇得試,試左聽落都Ok就直接買左了
最緊要鍾意 但我諗如果你試過dg 你會考慮好耐
thanks~~~
carousell大把全新
正 thanks bro
我想問呢個係咪包埋個充電盒既時間?
2小時係耳機姐,好似話叉5mins就叉得翻”2小時”既電量
My boy
有冇人用pi7 iPhone用盒出聲 較到最大聲都唔夠大聲

很想要吧?
之前google 望到
https://www.winnersmart.com.hk/aviot-te-d01i

總有其它款都幾啱女仔,好似都1000樓下,睇中邊款有興趣自己去睇人評價 (amazon/youtube): //www.esquirehk.com/gear/good-choices-true-wireless-headphone-2021
不過呢款得mic 有 anc
1000樓下嘅anc?有都廢啦
我都開心用緊mw08 二千零蚊算係對得起個價,但係唔知點解真係冇乜人用
其實我初時幾抗拒外觀 太大隻 但試完之後唔諗了
其實都有人用緊既(包括我),之前都有師兄講左有咩好,所以費事成鳩日講啫,好野唔洗日日講既,信就買,唔信就第二隻囉!
有冇85t啱用嘅耳棉/耳膠?
無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞