True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大家覺得ag TWS08R同ag TWS04K點樣?
都有睇xm4 但索尼啲通話
btw 鳩估既話我會預期apple有機會今年9月或者出年會有新codec
apple music出左lossless, 藍芽聯盟出左新codec標準
應該係時間會出個新codec黎食番lossless,就算食唔晒,都出個新codec更新下aac都好丫
要通話bose ok架,bose得aac唔會怕浪費隻耳機用唔哂
Bose😂😂😂
最近又有隻anw01
Pi7是咪都用到AZLA SednaEarfit?

計通話bose真心ok,anc又勁,係音質就...普普通通冇乜特別
試左是得
DG一試即中毒
可以試埋b&o先再決定
之前用Pamu slide麻麻地,最近仲用用下解體
大佬們有冇好介紹,budget 1000左右,買黎做gym果陣聽歌
好重本喎,請咁多外國youtuber做打手
https://youtu.be/6E9cdgMvQT0
https://youtu.be/EdwdgT3xArE
b&o貴好多
支那牌子Nothing = OnePlus
希望下個Post可以加落#1
G持
到時carousell自然會有平貨
點解
宜家間間廠都欠缺晶片
求多過供, 好多鋪連 demo 機都無得試
DG 試咗又啱聽又唔使等
好過等 B&O, 宜家訂唔知幾時有
我都唔知 E8 3.0果陣已經係咁
3.0出個時都係3千2
幾個月後已經二千幾想買既真係唔駛急
iPhone 既話用xm4定qc好d
減得咁快
隻B&O Beoplay EQ好似都吸引喎...
訂果隻Pi7 都仲未知幾時有貨, 好唔好換馬呢...
今日DMA到退左訂了
同人買左隻水貨pi7 2000$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞