True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
又多一個sennhei撚
我耳窿細 Sony 個軸好粗 就算用跟機最細size 既earbuds 或者comply 都痛

#我的很大你要忍一下
換唔換應該睇有冇筆直
清 有無報告
已送到 但我冇咁早返屋企
但都要煲返一日耳機啲聲先再正啲
你幾多號買 點解咁早有
訂英馬 貴日馬幾舊水
係都要加碌棍
有棍收音好啲
有冇巴打用e8 3rd gen?
啱啱買完都係pair 唔到
拎上手得左邊著燈 右邊無著係唔係正常
巴打,日馬喺咪即係日本Amazon 啊?
如果係既話,維修保養方面上可以拎去邊?
唔好意思,超級新手
咁今時今日好多tws都support aptx依d iphone用唔著既codec,你咁諗只會少左好多選擇
係 但宜家日馬都冇哂貨
日馬果啲買姐係買水貨咁 唔會有保養 都係搏佢冇咁快壞
喺iphone上只能夠講好多隻都好過xm4
有邊啲推介
仲15 16 緊
用緊iphone
1516緊XM4 定 mtw2 好
音質係咪mtw2 好過XM4
想問下本身用緊iphone+airpod pro,想換其他牌子
前日試左sony xm4,感覺唔錯但要8月底先有貨
PI5/PI7我呢2日會試埋,想問下呢隻有冇現貨,連線穩定性又如何?我唔重視通話能力
即係水貨,但我用過咁多電子產品 絕少產品會兩年內壞
Pi7 已收到貨 但要今晚返到屋企先玩得
我覺得係好小小
但anc 同connectivity xm4好d
自己出去試吓吧
咁如果音質唔差得遠就似乎XM4抵玩啲
返工搭車先得閒聽歌 音樂質感多好多 可能我本身用緊e8 1.0 個功能上都差幾遠下
可惜我用iOS藍芽唔給力 用唔盡 今晚試下用盒連會唔會正啲
琴晚打機想連ps4但ps4個藍芽唔支援 用線盒出聲都唔得
如果你對anc好有需求得xm4 mw08 dg同bose可以揀
如果唔係好追求就仲有mtw2同bd21j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞