True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想買Xm4係咪去Sony store訂定有其他鋪快啲有貨?
估唔到香港代理fake ,但日馬都咁fake
諗緊去唔去英國Amazon訂
埋單都要3300 同行貨差唔多
咁不如等港行🤦‍♂️
日馬訂你扣左數未
日馬同美馬英馬比最好地方係佢出貨果下先扣數
唔會扣完你之後冇貨出 但變相未扣數就肯定未出到貨
等成世都味有
一直係到拖
未扣
請問邊隻可以同時兼顧講電話同聽歌又唔差
而家用fender tour 聽歌但講電話完全唔掂
啲人成日話聽唔到搞到我改返電話用本身個speaker 次次聽緊歌一有電話入就要除一邊聽
其實點解唔等街有現貨先買,又唔係平d又唔係行貨而家仲要無確實貨期。
1500價位嗰d anc有=冇
加上你仲要聲靚
5個要求夾埋係唔存在
想問下
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
用咩耳膠 and 耳綿好
求介紹
咁應該要預幾多錢? 2000?
目前近1000畢直睇中呢三種
sony xm3
sennheiser CX TWS
sennheiser Momentum TWS (1代)

有無師兄講下邊隻好啲
sennheiser 嗰兩隻就冇anc
舊嗰兩隻啲藍牙版本又低啲
senn MTWS聽講仲會有漏電問題
我見網上啲人而家好推cx tws
不如用AirPods pro
呢期$888 75t 抵屌
支那嘢又抄扮抄
我以為佢係beats 所以先問啫
用緊iPhone + AirPods Pro,夠用了
行貨一拖再拖 無謂再等了 個人冇乜耐性
再加上宜家用緊既耳機壞壞地 想盡快換咗佢
答一答嗲

佢個降噪你地又話係垃圾?
樓上意思係忘記ANC, 用番AirPods pro
我覺得ok ah
係地鐵唔算聽到嘈音
咁不如就咁買AirPods?反正兩隻都冇anc,AirPods仲平d添
其實airpods pro 個anc 無d 人講到咁差
佢一定唔係100% 無嘈音ga la ,但係行街既時候有d 街外聲感覺安全好多
而且搭地鐵都keep 到開60% 聲都好大聲我覺得都ok la
話說近日我用軟毛牙刷掃下d網清理下個anc好似係好返d....
想問下各位巴打對於kef mu3有啲咩評價啊?見佢網上個討論程度都比較少,想問下屌唔屌得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞