True Wireless真無線耳機討論(56)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想請教下Ag果隻whp01k抵唔抵玩
咁聽比較覺得pi7 正啲
想問85t同xm3邊隻好啲
iPhone用 主要搭車聽下歌
電話都好少講
85t邊到有保護套同耳塞買
同3.0 有咩提升?
一路用緊Noble Audio FALCON都好滿意, 不過跌左個充電盒焗換
考慮緊airpods pro/sennheiser 2, 想睇下有冇其他係差唔多質素嘅? 用iphone聽為主
同問 可以分享下?想知評價
望住pi7同xm4 都幾心動 ip用家 大家點決定? 不過兩隻香港都冇現貨
想知佢錄到D 聲個原理係點
B&O EQ 定係 PI7 好
岩岩放左隻 GEMINI
試完xm4/DG/B&O EQ
決定訂xm4 9月中先有
ching可唔可以講下點解放DG?
gemini唔好咩?
仲諗住買
有冇 Bose QC 用家講講有咩缺點
竟然我上網睇全部都$2498既
凶宅買咗 85t $1299,
希望物有所值。
想問而家WH-1000XM4 最平是咪$1999
同埋想問有無ching 買個bluetooth reciever 比埋desktop用 效果如何
我有用電腦嗰個,唔知係我買太平定本來係咁。

個音質差過連手機好多。
所有review都話pi7音質世界第一,再加上佢個case transmission 功能
但就貴1000
自己出去sony store同b&o陳列室試吓
想請教sennheiser 美森買有冇保養
點解揀xm4?
盒大,耳機大,似啊叔耳機,音質冇乜特出,音場唔見得闊,人聲又唔出
好處:ANC好,唔易甩,通話好
利申定先,本人木耳,加上只係用AAC聽,可能講得唔準
調音同E8 3.0都似,人聲幾好,音場比起E8 3.0闊左,但係冇PI7/PI5咁勁
低音既彈性(?唔知咁形容岩唔岩)幾好
ANC中規中矩,未去到XM4/BOSE QC既水平

BTW個盒既造工真係一流
每一下開盒山盒既阻力真係好治癒
另外一個小缺點就係個面版好似幾易誤觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞