(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
點解隔一年先係
可以係成場mario cart 令佢改觀
影衰香港人
不嬲都原諒啦,公司想賣廣告,支仔自己都想睇holo,係度大力恥笑泥哥
Nga仲好話下個車既目標係黃上cls
愛既反面唔係恨,係WFC
我地係真心愛夸,恨鐵不成鋼

反而係鬼殺隊就真,完全唔想理鬼

(利申:認真)
起碼唔會話你釣魚
ssr勁慘
俾人叫獅寶
如果有失誤就會輸就係講緊人地唔係佢想像中咁廢 睇你點解讀,你都可以覺得其實成班垃圾靠運氣搞到我差小小輸,
牙星邊唱歌雜談邊打方塊,都贏牙水啦
咁佢就唔應該講第一句
正常人:GGWP
而唔係:如果我唔係度大家會開心啲,其實大家都有練習,但都係我贏
你要噉諗我都阻唔到你
得罪講如果唔係有真夸粉倒戈哪來咁多舊文獻,要知道一個實況型嘅V條條片都成粒鐘起跳仲會隱藏啲舊片,你係想搵都搵唔到舊嘢嚟鞭
而D咪唔識講野
不過夸寶得5碎
原諒了
邊到開始有人咁叫
台仔?

爸爸,係 VT 豚呀
佢次次玩99都用T砲攞頭十左右
其實佢係玩緊文字藝術
成句係我打機打得太勁 無咗我你地會開心d

但係你地又有努力練習 所以我有失誤都會輸

先抬高自己 再讚下對手 立係不敗之地
如果真係尊重對手 第一句唔會講出口 只係佢自己都知第一句太串 所以先講第二句
咁呀夸有冇好好練習
一方通行單野有冇link
「原本我係咁諗,不過我錯了」
我係咁理解。
只能說如果有人話「我原本唔太想同你相處,但其實我錯了」我會覺得無問題

因為真係有人咁話過我
正常贏咗比賽會覺得努力冇白費,再多謝朋友伴佢練
牙水贏比賽:我好撚勁,冇我大家可能會開心啲(知道牙狐唔甘心嘅情況下講出口),不過大家都好努力,如果失誤我都會輸
牙水輸比賽:我好撚勁,我唔甘心嘅程度好比一方通行輸俾上條當麻

究竟牙水個腦諗咩你哋自己諗
一路喊一喊即時諗到咁高招,分析晒利弊嘅不敗之地

不如話如果佢真係咁醒,第一句都唔會講出口
一方通行有link 未
咁只能講我作為觀眾覺得冇問題囉
其實唔係宜家攞翻出黎加你有一個夸就係西既前題
呢句嘢以前睇根本冇問題
攞呢句嘢黎講囉覺得錯哂方向
例如話嗰啲in完人aqukin就唔理人
chat ban coco
呢啲就咩時侯睇都覺有問題既先係要攞出黎講嗰啲
利申一方通行輸比上條我都係當鳩up算
唔係crew但覺得有啲嘢其實唔啱做point
佢係閪人露撚晒涵嗰隻,然後扮慘說服班箍唔好信啲「謠言」
只搵到呢條,講呀水勁,無講一方通行,不過都有俾人剪走咗嘅可能

https://youtu.be/2WGOc63tY7E
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞