(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
補充一句 第一屆人地喊就串佢 第二屆自己輸喊就由得班crew咬星街

表面資料我駁唔到
真。哥布林
打機輸喊 好平常 代表你在意個比賽
問題係你之後既說話 行為
一方 當麻呢點真係唔洗坳 水係一定錯
上面咪有圖係粉紅車水
我要同你道歉 SORRY巴打誤會你
咪搵翻之前第一屆馬車片 我無sub夸寶要靠crew
你知唔知咩叫車 依嗰叫送錢
前幾個po 都有屌夸佢啲片根本唔撚好睇
識日文fd都話係咁講
仲辛苦過搵35前世搞笑語音
spam 得多咪算車
spam你老母 佢紅sc
唔好玩啦 上個禮拜前支那班哥布林錫夸寶錫到燶 仲話要救佢 點會車佢
Out of season April fool's joke
你啱
歡迎大家屌爆佢老母個閪
見開都用即棄式AC 正常CHAT洗版
當用沖水式藍SC去車都重皮 仲要紅SC車真心唔明
聽人講係有spam但人地都俾唔到更多screen cap 我即刻去屌鳩佢
真係臭閪格黎 燒著自己社恐 搞到人地又係社恐
份人又無責任心 把口又唔識收 講野又唔用腦 咁既人都可以有班狗撐
真心燉同社既其他人唔抵 咩撚野都c位 衫又有 live都有
真啊 你應該屌佢 如果小粉紅車其他人係用紅SC車嘅話 任車唔嬲
得罪講就算馬車之罪俾你講到冇乜嘢咁,想講就算普通fd玩完有條友咁串你,輸咗又要你安慰之餘再嘴多你一句,你都會條條唔順,三個字講晒就係乞人憎

apex又係三個字總結乞人憎,將啲惹人生厭嘅打法走去其他國際服度打

啱呀對你啲夸粉緊係冇傷大雅,因為唔係對你做呀嘛
記得龍夸連動主因係之前因為牙水收完紅SC開私場同咗個pro打咗幾場,記得排唔到隊一齊玩唔好嬲,佢仲係細蚊仔唔識世界
https://www.youtube.com/watch?v=kVareOrYIWg
唔知狼狗幾時合唱
佢兩個好屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞