(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
不過咁 我呢幾日無乜上4chan 我就唔會信晒個台仔一面之詞既
之前上過去望下 班鬼就好似覺得夸黑係玩野多
睇下有無發酵囉 無咪唔洗駁/繼續
屌 條友真係勁on9
「執下個模組就叫新2d live?」
「2期其他4人2019年都有1個新2d live」
呢兩句你講定我講

其他人有新紙皮又計,你講嘅
你夸有全可動又唔計,都係你講嘅嘅

「成身可動唔叫新live2d咁點解換塊新紙皮又叫新live2d」反問睇唔明想知我點雙標法
公道自在人心
一兩張就OK 唔洗再些牙貼吧圖
神父屈到
我梗on9,水d歌收聽數高,azki ,sora d歌收聽數低,成日講數據,收聽數高=賺到錢,比個紅嘅去做c位好出奇?
因住N支A夸宝古戰場討伐神父
簡單d講,照你個講法係水少左一塊紙皮2d,舊2d個個人有升級,小學生數都唔識計
根據隔離討論
v吧呢班係樂子人黎 nga泥哥, 夸黑,夸寶,v豚 全部都係佢地食花生/恥笑對象
無乜意思 佢地唔會嬲/唔會出征
最好我地攬炒死晒 佢地當戲睇
到時就會轉玩FF14
我都反cover,佢出過一個中國聲明你應該知
嘩多塊紙皮2d咁把炮
咁水多咗嗰一年live2d ver2又點計
水20直岀ver2新skin
其他人得用咗一年嘅舊紙皮upgrade
邊個gimmick大又點計
點計水都係賺一年live2d ver2之餘再賺多年新skin喎
唔使計都知邊個賺啦下話
講唔掂而家同人講時間?2020年個市場點都大過2019年,去睇訂閱人數增長講野,
有人dis會長mother fuc ker,有人dis luna把聲,人人都有人dis,你要dis邊個,我無意見,有人指正問題,但係唔去面對,同你dis嘅某人做埋同一樣野
「2020年中左右其他4個2期都有升級」
邊個講時間在先

你水早人一年升級ver2
人地早你一年有skin,不過係紙皮
大家都新嘢好公平我無話過咩

去到2020
人地舊skin無曬gimmick先有得升ver2
你水就直接岀ver2新skin
一個舊skin升級
一個新skin
夠曬唔公平未?
更唔講同一時間你仲多人一個個人演唱會

咁計2020市場大過2019咁你水未仲賺

ok又係你同XX有咩分别
我係夸寶所以比較似夸sor
邊個不願面對水就係多資源過人
仲屈撚埋狐
水就新skin新project演唱會工商點做點有
世界頭四就咩都無得做
唔好話要資源
project你cover都唔俾人做
係度講經
你同XX有咩分别係你自己講,咪姓賴,
舊2d人人有升級,紙皮2d得水無,最新2d水2020 9月26
紫 2020 11月15,出道日期唔計都好,係喎gimmick比人多左唔夠2個月,你真係識計,
個人live,同時支撐未紅時期holo嘅白上都有,雖然無新3d但係白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力,2d live係v主要搵食工具,重要性唔洗講
有人指正問題,但係唔去面對,同你dis嘅某人做埋同一樣野
我自己講
你Q走埋自己句嘢
又有大戰
Q走好用
估唔到仲有人可以1999過老姫
兔以前講過最怕食蟲

生日就係都要迫佢玩 cls
大咩戰丫,一班人圍爐取暖,一有人講唔同聲音立即人身攻擊,之後遊花園,同政府一9樣
死咬Live2D當多資源
3D皮
企C位
新組合做C位
任開Live
一律當睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞