(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
出到去撻神父個朵有冇特權
只會被毒打
BTW我好耐之前就係覺得FB社團個風氣太撚孝
真正既容納唔到第二把聲音
先會有反V衝動
FB PTT 連登 巴哈
最多盲撚一定係FB
今次FB比人治一治絕對係好事
熄台打搵勁人carry
之後再現閪支付
apex 都算係少數fps唔係即打死到人
再勁都要隊友同走位 除非癲到好似aceu 咁
所以咪好膠lor
依家就算講起阿夸apex冇人記得master rank
全世界淨係記得佢Q走
丸FF14都好過丸apex
點會治到
最多咪個社團收皮 第2班人開過個
d版規根本呃緊你係法治 實則ban唔ban決定權都係版主手

反而個page直接打這裡是夸寶/holo全肯定page 不准講夸寶壞話
d人反而可能會服
屌佢打埋d版規扮公正
ARK都不錯
我覺得係今次係唔比抽水累事姐
今次之後d人醒咁d
法國抽水係咁好玩
一定陸續有黎
聖女落嘅聖旨:不能容許任何負面評論,一定要用好留言洗走佢

管理員:講禁會長嘅事都係抹黑夸,相關改圖都係惡意改圖抹黑要刪走
要找找 我地從零開始丸比較好吧
事實就係咁 講起會長 內容唔係cover仆街就係水仆街
咁唔洗再討論落去
抽水都ban得
只能容許 「呢個V好QQ 邊個同邊個貼貼」 呢類內容
呀夸同共產黨貼貼
我同魚竿貼貼
佢中意認屎認屁,俾人識穿咗又會扮可憐話人蝦佢
2019年單嘢咪係咁樣,佢個牙姐話自己係兩個細路哥嘅老母喺鏡頭面前喊
牙水中之人一定姓林
見到啲規矩又諗起連登bam劇透,打住自由支旗唔滿意就bam好弱智
fc2條片呢係咪都市傳說黎
隨時Q走兩粒字又係禁語,好似牆入面唔講得六四要講占占占人
成日有人問
好明顯唔比啦
有時好搞笑 有一個情況 唔係到到都係咁
可以笑潤寶冇胸部平板 笑船長老坑
但笑阿夸Q走就話係釣魚引戰
最近都沒有魚
因為我地唔係釣魚師
我地係勁up師
得牙水同夸粉最玻璃心,聽到Q走好似人哋屈咗佢咁,全部一方通行嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞