(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
我覺得優待組dis既對象係營運多過牙水
枕營業個d明係9up架啦
嗰位巴打話牙水觀看數多過其他人,所以C位係正常
好過d人計錯數都唔認,9吹做教主,我呢d路人講咩都嘥氣,只會被獵巫
#401883 你係唔係路人大家有眼睇
觀看時數世界第二果個待遇一定最好
但好似第2件新衫都唔知去左邊
有眼睇,一句句人身攻擊,句句有力
你自己提自己係路人 但係唔比人地講起
唔講咁多
早安夸夸拳
每日反水簽到
推得咁快一陣未必上得切嚟,陣間新po有冇人幫我搬啲嘢去新po
同意,cover經常嘅奇怪操作
「係喎gimmick比人多左唔夠2個月,你真係識計」
你水有一個演唱會同3D演出服喎又唔計?

一個生日party一個演唱會喎你真係重度唔係扮

見到人笑柒水嬲鳩?
我認真討論就未用過枕營業嚟攻擊水
係圍爐先笑下
結果你隻賤種就攞枕營業嚟攻擊狐同夏哥
果然咩V有咩Crew
無 自己出錢搞project都唔比姐 好小事
自己比錢有無證據比到
最衰你哋玩埋啲含撚梗,搞到人哋上晒頭要搞皇上

白上玩咁耐黑上都冇skin啦,啲人問佢黑上會唔會有skin佢叫大家問公司唔好問佢

如果白上真係親生仔洗唔洗黑上live得張靜止人設圖
係,有人計極都唔計演唱會,c位,project同live
淨計live2d皮計到盡跟手話人獵巫
每日反水
個po仲可以再戰幾多年
駁唔撚到?
我中文好差,真係想知「有人指正問題,但係唔去面對,同你dis嘅某人做埋同一樣野」仲有咩其他意思
費事屈親你就唔好
cover一個中國公告,連en gura最中意玩隻音game係中資,ROG小編一出刀holo就瞓低,認清事實啦,cover同中國嘅關係,睇咩hololive,講到自己心水禁清無理由唔知要點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞