(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
火雞都冇咁KY...
之前牙鯊玩開嗰隻中國製造嘅音驚,喺炎上同埋同holo割席之後佢哋仲繼續follow緊,皇上仲轉咗人哋個tweet
今晚我大佬生日
大家識做
隔離就覺得我反公主姐
但我呢d好明顯鍾意公主先成日Post佢片同玩梗
相信我 假如有人真心係呢到黑公主
我會保護佢
唔係淨係狐狸
係我有預感會長走左中國既工商真係會全面開放番
到時其實返唔返b站都冇乜所謂了
原來係like唔係轉
咁要睇下有冇人提佢了
星街(唱歌):希望大家叫番我Star既原石,唔好叫鑽石,因為我想keep住一路進步,繼續磨練

夸寶(打機):我太勁,我唔玩大家會開心d
早幾日玩網易d game就真係有d似準備埋位啦
其實佢應該係話自己太勁 唔係話自己陰角
講陰角全holo又唔係得佢一個

而且佢平時都有提過細個冇朋友陪佢打機
因為佢太勁
前句串,覺得自己好撚勁
後句講大家有練習,自己都唔係咁勁,係會輸
我會覺得唔串,不過我諗都係睇你主觀感受係點
我就係見到呢單野個心真係開始淡
自視過高
太勁(拎第二之後喊到要人安慰)
串完人講番句好說話 = 無串
唔好洽我大天使社恐
更正返
係like唔係轉

之前牙鯊玩開嗰隻中國製造嘅音驚,幾個holomem喺隻驚炎上同holo割席之後仲繼續follow緊隻驚,皇上仲like咗人哋個tweet
不如問你其實有無實際睇過了解過佢講緊乜,佢雖然鳩up問,但好多時佢都渣著事實黎講,由其係解ban之後

身為一個個人頻道淨係報新聞有撚人睇咩,緊係做帶個個人色彩既評論啦,咁你覺得佢9up其實都好合理

利申:一向睇佢channel都係當食花生,唔會當佢認真,但唔會話佢成篇假而完全唔可信
社恐呀
即係賭馬賭波,鳩買冷門都總會中一兩次
咁唔通又賭神咩
裁狗就係呢type
如果佢同星街玩雪山狼同俄羅斯方塊會唔會死得好慘
但我覺得呢啲真係冇問題
利申平時同班熟既fd都會有類似嘢講
between 人响唔like一樣嘢時會傾向負面咁去睇嗰樣嘢
我唔係crew啊
就係有睇過佢又fact check過先話佢鳩噏開姐
冇太留意既話就一早信到足啦
呢條友既野保持距離好啲
呢單以為自己眼花
可能未必係cover奶支而係中國爸爸原諒了cover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞