(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
唔g點解梗係有林鄭影子
所以櫻沢墨依啲角色只會喺卡通度出現,現實唔會有咁on9嘅人,行為同性格(疾病)咁大衝突,牙水依啲社恐肯撚定係扮出嚟嘅人設
Ban所有計劃同三個月前劈炮,可以話9Up

有兩點主要反論

三個月前劈炮唔撈既話,Holo應該唔會放資源落Alternative比佢

同樣三個月前劈炮唔撈既話都未必會作四期生歌
覺得佢講得出口,睇下話自己係幾個仔嘅母親扮慘嗰次
兔嗰d社恐算合理 一多人就唔敢出聲
但係社恐還社恐 仆街還仆街 兩回事 唔可以話自己社恐就合理化仆街行為
agger
當然事實係點只有鳴狗先知
呢點係因為資訊唔平等引致
你話佢鳩Up,佢收到風唔公開得好出奇?
事後佢中左,大家咪都係話佢鳩Up大包圍又中
睇佢當食花生就好
其實係得crew 先會信佢主子社恐
年頭既時候Cover唔俾Coco搵youtube mod呀嘛
之後Cover放寬嗰陣又"唔小心"Set咗Coco整既spam list 上既人做mod
俾我都吹話Coco年頭已經想走啦
成個hololive只有星街打塊有資格咁串,但星街絕對唔會咁串

佢自以為嘅強項都俾人贏埋,俾我都喊出嚟
播左咁耐野真係冇可能冇EQ
擺明特登串
知佢劈炮緊係谷行佢賺最後一水啦
畢業商法黎
我信係COVER一早有心迫走佢
知佢肯走開心都黎唔切
順手推4期歌當係佢畢業歌咁 win-win
人地得5歲
近排仲有叫人洗地咁既On9言論
我信佢0 Eq
三個月前已經同營運同holomem講咗話想唔撈係會長親口講的
熟肉大把
同會長有講埋佢畢咗業之後alt仲會有佢戲份
你當係仆街cover想係會長畢業之後繼續用會長塊皮嚟賺

四期生歌聽kanata說辭就似係知會長會畢業所以想做嚟紀念(呢part係通靈)
mk妹真係mk妹
工又未返過
書又讀唔成
其實係咪大家諗錯咗
應該掉返轉,唔係呀水閪過林鄭,而係林鄭應該做vtuber?
即係咁,佢即係陳雲
你都條知道撚樣平時9up開
當食下花生
國師又中未算
唔好攞嚟深究佢準唔準
阿夸中之人係林鄭
嘩如果林鄭係夸寶樣 2年前就精彩
支持

係成個spam list 上mod
我以為係單純唔小心俾咗一兩個anti 做mod

好似話要coco 自己手動解俾anti ban 嘅會員?
政治勢vtb
星姐玩tetris 輸俾其他holomem 就真係一方通行 (雖然都係串)
你冇證據話林鄭奶共 你通靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞