(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
個夜晚教堂都重複用,問我感想,我覺得holo d 3d唔夠彩虹好,如果可以,做個更靚嘅3d地圖比兔就好
賤種:人地都係開拓期岀道
主公以前俾人蝦你唔講
有無標籤睇得出嘅
好痛
好彩呢邊講乜都得
其實嘈緊乜
連牙鬼班fans都深明牙鬼潛水偷懶係駁唔到

雖然我覺得佢自己台想點咪點,自己時間用自己ac偷打lol都係佢嘅事

我係覺得咁嘅閪公司仲落力為佢賣命係搵自己笨

牙鬼work life巴撚屎咪幾好,唔通個個都牙羊牙狗咁連續直播6-8個鐘又好咩,一個唔該就過勞死
「你講得啱」

https://youtu.be/ffoFBxfVN0Y
又回到最初的起點
記憶中你青澀的臉
「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」

人地彩虹2邊走
呀水先係冇資源果個 真正比人優待既係fbk
睇留言,你同佢幾fd喎,條友出言攻擊無悔意,我做咩要同佢溝通?
「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」

出言攻擊無悔意
「你講得啱」
你和應佢你返格離po都會俾人屌死
咁我講事實啫
當年阿葵幾傷心
結果轉個頭係holo出道
YES 你講得好啱
笑死,牙心咩時期出道
睇人姐
阿羊 阿狗明顯勁鐘意做vtuber
所以咪開得耐
坦白講vtuber utuber 呢d咁自由既工作
真係睇自己係唔係鐘意呢份工
打工仔mode:
賺咁Q多咪又係要交稅同俾cover抽
夠數就休息啦
白上套3D婚紗同Solo concert去咗邊
crew 泛用解決方案拖其他人落水

睇留言,你係賤種,屌柒賤種天經地義,點解要有悔意?你重度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞