(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力

岀嚟兜啦賤種
兜唔撚到就Q走呀
佈景板:啊露

而家睇返
之前已經係雙c位同空媽企埋一齊
仲要咁啱一個單左腳一個單右腳
水個度我唔敢睇 聽謂關家姐LV
lamy 完全係玩狗
Robo近排先有婚紗
佢話船長急Call喎
信下佢啦

同羽衣媽媽幾大對比
好大
一早講定都講得出呢d垃圾冷笑話
更加抵比人屌啦
又笑人平胸,砧板梗牙露係連班fans都一齊走去笑埋一份
牙水俾人笑Q走,班箍就發脾四講到屈咗佢咁,又咩一場機啫…隻驚咁玩…小事化大,講一大堆難明嘅話
嘥氣,佢無救架啦,而且我已經比人標籤左,講黎無意義啦
反夸=俠客行
唔靠旁門左道
有乜人有乜粉
啱啱check咗人哋係wiki整合既 bloom setlist
有得solo既有:

祭妹

Aki
RBC
滔華
船長

有得solo兩次既有:

「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」

唔使標籤,你就係賤種
牙露:半首
地位超然

族長個pekoland 俾阿夸拿嚟用
做咗族長一年會員嘅你又點睇
唔夠人講就話人標籤你
Cctoy?
唔明佢憑咩有時乃空咁嘅地位,開拓中國市場?
牙心牙龍為自己為公司諗企劃開拓埋英文市場添,結果呢?

得罪講我覺得全社得azki有資格同時乃空並列,實力同資歷都係同等實力
重有白上 FUBUKI BIRTHDAY PARTY.2019
收費
公主就算啦,風吹邊度擺邊度
當年扮因直播有身體問題,走去畢業
轉個頭跑去holo出道
諗住去holo就扎得紅,結果都係唔掂,唔係靠箱推谷訂閱,有無10萬都係問題
影得大合照就一定有人係中間頭排架啦
可能咁岩姐你地唔好人身攻擊水姐
你去隔籬 post 咁講實俾人屌死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞