(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
咩唔係依回事

好明顯串緊佢地話大家技術唔係同一個level 要我失誤佢地先有可能贏 難聽到仆街
睇你點演繹個論點
如果你係話佢因為龍心憎鳩會長而ban 佢個名,咁就唔成立

如果你話佢忘恩負義,不論ban 嘅理由,或者單純批評佢處理手法,咁就有得講
你個夸黑收聲啦
人地箍覺得你有偏見曲解原意呀
咁都叫crew屌你
唔通靈 咁事實係全hololive得佢一個ban 佢又無解釋過點解ban
問題就係有d人會好似你咁,覺得兩鋪game無關系,所以呢個fd無問題

有d人會覺得兩鋪game唔可以分開,第二鋪佢喊會諗番轉頭,覺得呢條友扮謙虛好撚假,一到自己輸就現型

我唔會話任何一邊係錯不過爭論落去無意思

(重申,唔關夸寶事)
一方通行輸咗都洗白啦
閪水就始終都係閪水
睇得自己咁高
一個失誤人地就會贏你,咁都叫唔係同一個level.
明明常識黎講係大家差唔多,先會一個失誤定勝負。真係咁勁就好難會輸.
我都認同唔好亂屈人crew 前幾日夸寶講到crew地位咁低 仲有人走去做crew 嘅話咁嗰班應該係弱智
今日推po快到
可能贏咋
我平時打膠達串fd都係咁 雖然我00q一次無落就打曬你地 但如果我失誤你地都有機會贏
串人詞令黎 而且第一句串到咁 後面點兜都無用啦
Kiara玩嘅係diablo2重製版
網易嗰隻係diablo手機版,即係早兩年Blizzcon俾人嘈到拆天嗰隻
有撐夸入黎咪推得快 都叫左佢地學下百鬼組
我覺得講乜唔太重要
最大問題係輸左就放撚哂班Crew出黎燒星街又唔出手制止
兩者唔同
35星街係俾粉紅車
但係水唔會俾粉紅車
所以水set會長禁字唔係用黎防車
係用黎防正常留言嘅人
嗰年嗰隻?
比人咁屌法都出到?
面皮同我大夸寶有得比
至少係兩件事無必然關係
好勝心強>輸>喊
扮謙虛+好勝心強>輸>喊
扮謙虛>輸>?

? 可以係嬲,可以係老羞成怒,可以係柒咗要深潛
我SPY箍 入黎MARK哂你班夸黑既名
再署名送俾阿夸BAN哂你地先

連我都算係夸黑
咁性質咪仲惡劣...
大家唔好通靈!!!
剩係講事實 答係定唔係就得!
水chatroom係咪set會長做禁語?
水係咪龍心之後無提過會長無明面上接觸?
水第二屆馬車係咪拿唔到第一喊 形容係一方輸俾當麻?
水係咪成日玩復活藝 最近一次撞為會長搞嘅夏祭說明會
Might have could have would have
加入夸黑
反正佢計箍嘅方法係夸黑*100
只要越多夸黑,啲箍就越多
夸粉:我睇唔到,我咩都唔知
笑咗
臭水俾人屌到精尿屎流晒出黎我都唔care
第一段頭一句搵唔到醬油
第一段得第二句confirm咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞