(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
咁就自然越唔鍾意就越要講
所以FB單野就出事
全世界都知你Q走
嗯.. 唔識講 好撚尷尬 狗忍得住唔cut線 個下都幾好野 水講既笑話都識笑既 無奈個種笑囉
https://youtu.be/ZgF-KebfZOs 有無人知呢場live係咩事 咁樣玩鳩兔都有 不過兔又唱得唔難聽
笑撚死 咁撚大整估
生日個3d live,pekora嘅原創曲
記得呢個係成個live都係玩鳩佢,仲要逼佢食蟲。
佢好似私人咗嗰場直播
有得玩總比冇得玩好,宜家得牙水有得玩
睇返話水資源多,唔計新年服人人有,2期其他4人2019年都有1個新2d live,水到2020年尾先有,2020年尾到2021年中,2期其他4個都有第3套2d live,2期出道日期重要係水最早,2018年8月8日,1期白上出道時間2018年6月1日,到而家唔計新年有4套2d live,似係白上資源多
明明成日都有人貼
你想睇揾唔到咋?

神父帶隊衝

po頭一張圖講曬啦

水2019年9月14日就有新live 2d啦喎
2020先有嗰個係狐喎
你似極度嚴重mix亞氏保加

先唔講你本身屈緊狐
就算你講事實,成間公司得skin係資源
工商(錢),企位(曝光率),小劇場(曝光率),live (錢+曝光率+fans向心力),project(fans向心力)全部唔計

唔講真金白銀收嘅錢
曝光率fans向心力全部可以變做錢
任接工商,企C位,任開live,project任搞你夸全部中曬
咁都唔夠多資源?

Azki首MV自己連樣都無得岀,但係水就拍足全程

空媽Azki以外全社唯一任開演唱會嘅人
二期生可以有空媽Azki嘅待遇

ema企埋C位,咩前輩咩開國元老都要行埋一二邊

「似係白上資源多」似似似,似就係?你似極度嚴重mix亞氏保加添,不過你的確係
社恐內射孔
建議放埋入PO頭比人J
J唔撚落
知你個名點解臭了
放po頭唔止俾人J,仲俾埋位人入添
米屈夸寶2019有新live2d ok?
明明夸寶係2020尾先有
不過佢個2020尾係2019年9月14號
唔係 夸寶19年9月14日真係有新live2d(無換衫)
重要係可以郁身郁頭 比錢研發個隻
其他人係有換形象 但全身硬過紙版公仔
不過個陣佢係最紅 所以無乜野好提 優待都很合理
你睇下條友噏乜先
「2期其他4人2019年都有1個新2d live,水到2020年尾先有」
我笑咗
如果係咁叫新2d live,露都唔知有新2d幾多次
換衫 但郁唔到
郁到 但唔換衫
我覺得叫公平囉 唔通你想話19年夸係被冷待組咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞