(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
水同fbk一樣咁多資源(當住先)
但水既貢獻連fbk一半都唔知有冇啦
咁都唔算優待?

你拉白上落水冇用架wor 大家都見到佢做左幾多野
就算佢同接唔高 企c位 分多d資源都唔會妒忌

但水姐sololive 對個箱勁少貢獻 分緊同fbk一樣咁多既資源 抵比人屌啦
最低限度鬼之前係stream都有提過會長 想試吓90萬羊既床係點
水呢?
恰左一陣推多左十幾頁
一陣又要追翻post睇咩事
淨係張fc2都激到班箍爆血管,玩啲咁刺激嘅嘢佢哋點算

樓上花生多,可能陣間你會屌埋一份
我覺得公主一開始個皮同直播風格都唔吸引,起碼唔係果時海外FANS要嘅野,而家係慢慢好左,但佢做到咁嘅SUBS數都已經好好
(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)
https://lih.kg/tEikdQX
#693 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
一日一post好健康
睇依邊咪得,有得屌下有得笑下
個邊好撚多雷區 講野要好撚小心
好多手足唔小心踩中左俾佢地屌到退post
Fbk叫多資源咩年資最長之一唔講,最勤力之一唔講,但佢係埋連solo 3d live都未開過?
雖然我唔肯定佢係唔想開定點,幾個月前好似話有考慮過想開
可以做牙水煙灰缸
諗起35嗰個,笑到
唔明夸粉咁上心做咩
佢在意anti 同緊張支那fans心情多過你地crew
牙狗都話佢社恐Comm障,但咪又係出到聲
跟本做左3年都無進步之餘,仲要Ky同社恐盾
狗初期都超怕人同唔識同人溝通,家陣咪有進步

(雖然我覺得佢係唔識同後生既溝通)
牙狗應該只係唔識對陌生人,但熟左就冇野
唔洗估都知啦
神父快手到
狗同兔會唔會將社恐掛嘴邊先

牙水就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞