(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
個朵臭晒
你係起到先好講,人身攻擊沒完沒了,生人死人都唔放過,有文化極有限
真係啱啱好一年都未有影
早晨反水
你想理性討論得,但點解你咁樣覆先,有條片扑嘢把聲似牙水俾人笑,你又想拖其他V落水

白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力

邊撚個討論期間人身攻擊皇上同夏哥呀喂
岀嚟死一死全家呢?
有咩出奇 不嬲地下偶像係好多豬西架喇 連akb個d地上既都好撚多奇奇怪怪咁
鳴狗收完料就會作番個完整故仔出來, 好似八卦雜誌咁
放料既人講咩佢咪照加鹽加醋 (咪好似金魚坂單野咁囉...)

佢又唔係記者, 而係一個炎上新聞content farm, 點解有人會覺得佢可信?
早晨

神父,琴日企頭位反水果$200未過數
唔科水就踢爆你有外國勢力撐腰

屌 唔好迫我反水啊
白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力

正常討論期間用枕營業攻擊其他Vtb就好有文化?
人身攻擊唔代表無文化,做得賤種就預咗要俾人屌柒
對住你呢啲賤種都唔屌柒你就真係無人性

建議你聽日返去睇下你老母個墳
你老母隨時知自己生咗隻賤種嬲到走

我廢事講
食屎啦你,你明知有優待組講咁撚大篇嘢幫牙水兜係咩心態
no la
入得黎黑暗串打躉就係唔想搞到出面
明啦,同d無文化又熱愛暴力嘅人講咩都無用,你努力去掘墳啦,講多浪費空氣消耗數據
繼續撚下佢等佢幫手推post好過啦
考古先
逆凸唔係無啦啦打過去的
係有事前溝通過, 最少都要夾定打電話既時間, 內容就未必有夾過

狗同夸扮口吃+社恐呢個係演出效果, -500分都係夾過的
否則咪夸=真KY
做左VTB三年仲可以冇準備咁上人節目, 咪好唔專業
婚紗3D有圖點駁
廢乜撚嘢事講
駁唔撚到就廢事講?
條黃金撚話擺link係po頭我都屌佢
最撚勁係你,用枕營業嚟攻擊皇上同夏哥
由衷希望你隻賤種死全族死剩你一個
有跟LIVE, 跌筆個下笑到我CLS
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞