(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」

邊個係正常討論用枕營業黑V
得你
又有crew幫推post 個post真係長開長有
71之後主PO照講HOLO
神父:我都想大結局架
真 坦傷都坦左唔少
over her dead body

仲有佢好似係第一個打開中國市場既人
後面水靠痴神樂mea先係中國紅

以前笑過fbk係合理
「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」

上面黑luna用枕營業屈佢定點
黑夸咪唔make sense囉夸巧慘
下個post又大結局
六期生一出,就唔記得曬d野

唔,好好味啊
重上做撚埋營運果份
皇上貢獻HOLO有幾多自己睇WIKI都知啦
不過公司資源都係夸多好多
EN二期一岀
L&P
我意思係我唔再睇holo啫
痴完mea紅左再笑尻mea,世界級
拿 你咁講又唔岩呢度係黑暗串大擂台講乜都得
隨時可以Battle,你想齋打人唔駛比人打番轉頭又唔得喎
主PO都仲係有用的
搵到好多ASMR同細歌V推薦
箍:因為龍心失去同台演岀的夢想
睇耐左vtuber當娛樂,有好多野未必記得完全清,我上面提白上有live都要比人鞭,有咩make唔 make sense
https://prtimes.jp/main/html/rd/amp/p/000000149.000030268.html

呢句原來叫白上有live
你bulk能到
https://youtu.be/19Bmicd7nr0
佢啲舊同伴仲掛住佢
鹽濕asmr
明明人地個個都傾到幾句, 係AUA特別唔好傾
做左VTB三年都冇進步

白上19年俾holo主力推
同2020年水開始有優待有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞