(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
好彩買埋露
潤孝
邊忽細,扮幼稚嘅低B妹就見到
最弊買左百鬼
聽日賤賣出去

唔理你地班風向狗啊
on9=假曼
體育台嗎
閪女人
咁點解SC頭四唔走去自費
人地多錢過你,有心過你,但係特登唔自費整歌俾fans
更加唔使講合理分配資源係公司責任
根本唔應該要藝人自己岀完力仲要岀錢俾你抽佣
班唐氏講完岀嚟有無笑
唔理咪岩囉
本身夸寶個名有3~4成係夸粉搞臭
乜佢地覺得夸粉咁搞人 唔會令其他mem fans變anti咩eg.星街 ,獅白
個西面好match
3D live一定係自費啦
潤寶唔比solo一定係比唔夠錢
配埋支煙上去, match
牙鬼唔算好差啫,表面唔做作又唔會避談會長
雖然表面睇落好冷漠咁,其實同大家有傾有講
牙水先難頂,扮晒友善又伏下你,享受賣隊友嘅快感
仲要強烈虛榮心,人有佢又要有
minecraft學人搞公司搵埋人最後又唔理,決定要起嘅嘢又爛尾阻住晒
玩馬車贏又要認屎認屁串柒柒一秒之後覺得講大咗又要扮謙
輸咗仲要話一方通行打輸上條當麻嚟抬舉自己,完全一副輸唔起嘅臭格
前面會長玩art安慰你牙水,之後佢講咗驚自己社內唔准提佢個名,最後都俾人發現牙水偷偷地ban咗人個名唔俾講
牙水art同會長對談嗰次講到絕對唔會令中意嘅人感到不快,宜家直接唔洗演落去
連Twitter講畢業都唔提得會長個名,又繼續follow萬聖節圖事件偷偷喺張圖咒會長死老母個畫師
牙鬼從來唔洗做大戲,中意就直播,中意就邊個都講得
份人真過扮低B搏同情嘅牙水好多囉
牙水面前牙鬼咩都唔係
牙水同污墮兩個先叫有得打
有人想去解釋其實佢哋憑咩解釋先
反駁憑證據,證據可以係事實證據或者指出邊個位通靈
人哋就係見到其他holomem正常慶祝live又延期,但係又俾牙水打尖
牙水工商又多過人,又次次企C位
反而想問正常觀察到嘅嘢想點樣反駁
依啲又係牙水自費?
弱智台仔表示我唔知,要鬧就鬧cover,一定唔關我夸事
感謝各位對社團經營提供的意見。
社團將做出以下四點改動
一.人事異動
管理員 陳昱澄 解職
版主 Siro Cheng 升管理員
版主 陳品鈞 解職
版主 遠上 れいな 解職
成員 Andre CC 升管理員
成員 Suisei Cola 升版主
版主 HO EC 被BAN
二.管理員處理違規後需在指定公告下方公開報告
三.規則改動如下
1禁止中之人資訊
張貼名字、照片、連結一律刪除並踢出社團
2禁止與VT無關的內容
刪除內容並踢出社團
3圖片影片請註明來源
貼文來源不明者刪除
作者標明禁止轉載者刪除
自制或無法追朔來源且不影響V形象之貼圖不管制,惡意改圖者刪除
4禁止不必要的仇恨言論與人身攻擊
以客觀立場可以認定為人身攻擊、辱罵、針對特定族群、群體的歧視言論
刪除內容並禁言
5禁止造謠,對VT進行無實的人身攻擊。
刪除內容
6禁止R18內容。
刪除內容
7禁止散布非正規管道的數位產品、會員限定等內容。
刪除且踢出社團
8禁止洗版無意義之重複內容
刪除內容
對版務有意見可以在管理員指定公告下留言提出
四.7/7日前停用集中串
期間重複性高的貼文,三則內(含)不會作處理,達三則以上時第四則開始將斟酌關閉留言
有新觀點且就事論事的貼文不被視為洗版,不會被刪
牙水自費
即係用個閪俾
記得呀夸打apex都有串柒柒而炎上過

有次話自己單排係純天然master,言下之意話多排都係唔天然,非實力。但明明隻驚係合作型驚,幾個高手多排排返對面都係多排,明顯水平同佢一個單排差勁遠
共產黨
床上支付唔係自費?
米屈水ok?
死毒撚,仲要追著個臭雞,呢啲人成世玩攬枕啦
雞都唔夠膽叫
佢係鍾意標奇立異
淨係知華人apex圈好多人都唔鍾意佢姐
同埋傳說中既開台跌分
熄台上分
呢d規矩真係見到都中風
FB小圈子都唔係乜野新鮮事
寧願去睇哈巴狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞