(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
利申成日向後射
呀火好似唔太鐘意一堆人
剩係熟果D / 岩玩 就算
證明佢聲帶未爛之前100%match
COVER首席
原來yagoo都只係傀儡政權
火應該係隨緣, 鍾意入就歡迎你,
唔會迫你起野, 鍾意就可以一齊玩, 但唔係hea你個種
不過我都係想笨蛋組可以同一間公司多啲
聽日我大佬牛一
停止反水一日
其實所謂既建築公司都係gimmick野
隨時9up話有Joint Venture既大project都可以撈埋一齊玩

除非有人間"公司"真係比人feel到有敵意
組長499K訂了 就快追到箱既車尾
一話走就比返佢搞了
cover佛心公司
而家活躍得返pekora同flare, 佢地同期咁fd應該唔難搞但要諗主題
規模大到運動會應該唔會出公司名, 太細1個公司都夠人搞
聯營咪得 仲有意思
好心個乜尻水就摺柒左間爛尻公司佢啦
講開火建牙火未認真想組隊玩之前都冇諗過要收人
兔建又係moona前冇諗過要收人
moona亦都說明咗如果有公司想大家有多啲連動
結果水建就是鳩旦見人收人過癮自己又收,收完又放置喺度唔知想點
連PP天使仲有其他成員都唔知自己被錄取嗰下真心O撚晒嘴
可以睇到moona搵人係有誠意
牙火又係搵人有誠意
仲有牙露入兔建又係有誠意互相有事先溝通
星街入火建仲雙方諗好點樣合作例如時間長度同埋幾點開始
得牙水咁鳩搞垃圾招聘會仲要靠mio媽同船長
最後仲要mio媽做人事部幫手頂咗隻鑊
間水建至今合作就得起本社一次咁大把
心諗都on99
真 唔反cover了
最後一期asacoco
邊個
咁彈出彈入係唔係就取消到禁令
KSON組長
睇佢twitter
YOUTUBE冇寫組長
如果唔係不仲,大把機會比夸寶兜
e.g. 大家拎一粒鐘出黎 是但起個聯營紀念碑 大和解

之後可以振興minecraft,多d holomem玩
各自玩又唔驚老尷,得閒又可以掛番公司名幾個人collab cap下水
真係win win win

而家Holo一姐要搞串個party無計
樣都唔撚做,鳩過中國
到時得兔火聯營唔預水姐又要比人mark落小氣簿
大空建執左笠 水建都未
算唔算幫水平反左
變左大空建設學會
而家就係惡建唔做野
一陣其他人幾間公司一齊玩又比人炎上杯鳩水姐

(通靈)
到時得兔火聯營唔預水姐又要比人mark落小氣簿
而家就係惡建唔做野
一陣其他人幾間公司一齊玩比人炎上杯鳩水姐

(通靈)

唔係又
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞