(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)

1001 回覆
35 Like 13 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=FALS0pTTTJQ

鬼佬咪又係唔鐘意就dislike
你無去洗人頻 twitter燒人就得啦
因咩事
crew :你咁樣同支畜有咩分別??
係crew先咁麻煩唔俾人dislike
淋寶
把聲幾似
另外祭連loli型態都有2d live,計唔掂數
隻貓笑4chan鬼佬 llc 所以有d鬼佬不嬲唔妥佢
同埋佢地唔鐘意vshojo 覺得有d成員係電子雞
holo就係好女仔
成身可動唔叫新live2d咁點解換塊新紙皮又叫新live2d,你雙標得幾嚴重下

佢同白上撐holo關我撚事你話佢有空媽Azki嘅實力佢點開live點企c位我都撐,佢有無?
歌又唔係唱得好聽,舞又唔係勁,但係享受高過空媽azki嘅待遇,工商企c位,azki都要送mv俾佢岀show
水咁勁有第一sc5個月,唔怪得可以砌低空媽azki企ema c位

保唔保龍心,保唔保魔乃,返唔返B站都係睇公司點睇,所以我反埋cover
回力鏢中到應一應
l&p
會長7月1
Korone10月1
L&P就無回到
4chan係右派 twitter/比like個d係左派
不過 咁請問如果我地港台比dislike就=哥布林既話
你班鬼佬又是咪同根同種你地都比dislike喎
叫l&p去搞掂班白色支那人佢啦
白皮黃心嘅同根同種鬼佬
雞蛋人
所以唔洗理班白鬼
佢屌鳩港台既話 就扔條片比佢地
dislike係公平原則 除非真係個個fans咁乖 睇完stream先比like 如果唔係就收皮啦
其實我覺得4chan鬼佬又無錯 你唔鐘意條女 有collab咪dislike表態囉 有乜問題

多到
換衫 但郁唔到
郁到 但唔換衫
呢件事,2020年中左右其他4個2期都有升級,你地似,呀口,唔好講似,會比人小,你地係選擇性失明
dislike不嬲攞嚟表態
又唔係留言洗板,仲係真Ac dislike
係班l&p同箍先諸多事實
唔知邊個雙標,比一個你睇下,個升級人人有份
https://youtu.be/3K7ZFPUjcIc
笑撚死 吧友咁好心整埋翻譯
真係冇得頂
神父幾時會出海做埋哥倫布
神父
係其他4個2期升級嘅同時
你夸開緊個人演唱會
邊個選擇性失明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞