只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
阿里 用你隻眼睇清楚 到底係邊個爆密碼
你仲覺得係我既話 你咪check下d post既時間 同佢d msg係咪一樣囉

成班傻鳩 你做初一我做十五

仲有一張
你仲覺得係我既話 你咪check下d post既時間 同佢d msg係咪一樣囉

阿里唔係咁快就收撚左皮啦 辣殺
原來最後變到咁7
機密檔案 AC1938
破解碼:
--+-++++----++++-
https://vimeo.com/246748028
???????-????? (13 個字元)
( ? 是英文,全大寫之分,必須依照當中標點符號格式)
機密檔案 AC1938
破解碼:
--+-++++----++++-
https://vimeo.com/246748028
???????-????? (13 個字元)
( ? 是英文,全大寫之分,必須依照當中標點符號格式)

失信就冇人再理

叫佢解左ban 先la
收左皮半年 大家比人解ban未
好懷念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞