只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike

宜家到呢條諗爆頭

搵出每個英文=既數字

過了
thx

到我卡喎

如果英文=數字
咁顏色=咩?

係咪又係英文跟住數字

唔明你個問題

宜家到呢條諗爆頭

搵出每個英文=既數字

過了
thx

到我卡喎

如果英文=數字
咁顏色=咩?

係咪又係英文跟住數字

唔明你個問題

btw 答案全部都係數字 咁但係點計呢

宜家到呢條諗爆頭

搵出每個英文=既數字

過了
thx

到我卡喎

如果英文=數字
咁顏色=咩?

係咪又係英文跟住數字

唔明你個問題

咁姐係唔係我想像中咁

宜家到呢條諗爆頭

搵出每個英文=既數字

過了
thx

到我卡喎

如果英文=數字
咁顏色=咩?

係咪又係英文跟住數字

唔明你個問題

咁姐係唔係我想像中咁

過了 thx

呢條看似好易 但偏偏就諗唔到

係咪咁

係咪咁

係咪咁

唔明 點解左下會係max2連

順時針XO連住
利申 file 7 -> file 8 都未過
遺憾的說,所有明顯的提示和答案都不應該出現,這會影響其他尋寶者的樂趣!

整個旅程很長,住後尋寶者是需要主持人的「認可」才可以繼續下去。

隨時間推移,我們相信會有更多提示出現,什至是答案,這情況不可能避免。

但這不是普通的「遊戲」,到越後的file,你會知道我們多一些,
揭開更多黑暗的真相,這是真實的世界,存在於我們之中。

得到大秘寶的人只有一個,就是最先到終點的人。

但是我們必須重申,尋寶旅程是很長的,不是短短數天就可以完成。
請按自己的節奏,注意休息,有時候睡完覺,頭腦可能會變得清晰。

如果因為解謎,花費大量時間,這不是我們的原意。
隨時間推移,尋寶者人數上升,公告提示會有更多,詳情可以留意專頁,
到時候,高 File 的謎題自然會變得容易解開。

希望你可以享受尋寶的樂趣,同一時間可以反思當中的意義,
請不要發放敏感的資料影響其他尋寶者的尋寶過程,謝謝。

我們會一直等待,無論是半年..一年...更長.....

祝你好運,找到大秘寶。
屌 個測試計岩哂都唔知點解入唔到去

唔岩咩

因為你錯
屌 個測試計岩哂都唔知點解入唔到去

唔岩咩

因為你錯

但係我自己睇番每條答案都合理架喎

你望下 #60
下次唔好咁直接打曬出黎
唔係阿里又會打文
你们很强
下次唔好咁直接打曬出黎
唔係阿里又會打文

咬尻我囉出題出得咁差

如果你玩落去 仲有d更鳩既等緊你

下次唔好咁直接打曬出黎
唔係阿里又會打文

咬尻我囉出題出得咁差

前面果d 已經算好了
我地tg group 成班去到紅房file12

已經唔算係邏輯推理,已經變左猜謎

btw 想入group 可以用呢條link

https://t.me/joinchat/AAAAAER845kx9GDAdSN_5Q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞