只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
有冇人可以講下mw

留意MW MMWW MMMWWW MMMMWWWW嘅分別
再將啲MW MMWW組合下
有冇人可以講下mw

留意MW MMWW MMMWWW MMMMWWWW嘅分別
再將啲MW MMWW組合下

我突然間解到
不過都唔該曬
有冇人識 File-11 --> 12
好多$$$$ 有個S字 仲有個馬頭
google左好耐都唔識

$ 可以唔洗google 住
奇1卡關 第四組諗唔到
奇1卡關 第四組諗唔到

試下逐個數字比較
蠢人想問file 1-序要點樣去諗?

係咪過file2? facebook有ans

係咪要入個fb group?
點解我搵唔到嘅
蠢人想問file 1-序要點樣去諗?

係咪過file2? facebook有ans

係咪要入個fb group?
點解我搵唔到嘅

大秘寶個page
奇1卡關 第四組諗唔到

試下逐個數字比較

你地講奇x 奇x 即係第幾去第幾關
我好似超落後 解好慢

file17後會去奇案館
有冇人識 File-11 --> 12
好多$$$$ 有個S字 仲有個馬頭
google左好耐都唔識

$ 可以唔洗google 住

乜撚野[blue]/blue]
呢個?

遺憾的說,這不應該出現,這會影響其他尋寶者的樂趣!

整個旅程很長,住後尋寶者是需要主持人的「認可」才可以繼續下去。

隨時間推移,我們相信會有更多提示出現,什至是答案,這情況不可能避免。

但這不是普通的「遊戲」,到越後的file,你會知道我們多一些,
揭開更多黑暗的真相,這是真實的世界,存在於我們之中。

得到大秘寶的人只有一個,就是最先到終點的人。

但是我們必須重申,尋寶旅程是很長的,不是短短數天就可以完成。
請按自己的節奏,注意休息,有時候睡完覺,頭腦可能會變得清晰。

如果因為解謎,花費大量時間,這不是我們的原意。
隨時間推移,尋寶者人數上升,公告提示會有更多,詳情可以留意專頁,
到時候,高 File 的謎題自然會變得容易解開。

希望你可以享受尋寶的樂趣,同一時間可以反思當中的意義,
請不要發放敏感的資料影響其他尋寶者的尋寶過程,謝謝。

我們會一直等待,無論是半年..一年...更長.....

祝你好運,找到大秘寶。
中二病
點解冇人奇6>7咁嘅
奇1卡關 第四組諗唔到

試下逐個數字比較

你地講奇x 奇x 即係第幾去第幾關
我好似超落後 解好慢

file17後會去奇案館

原來如此
宜家奇2去緊奇3

請你發 message 給主持人。 謝謝。
中二病

如果你有興趣,可以嘗試解開測試尋寶,會有意外的驚喜。謝謝你的時間。
點解冇人奇6>7咁嘅

有人過晒奇案了
點解冇人奇6>7咁嘅

有人過晒奇案了

開左tg grp 就冇人推post
卡緊係av
有冇人有tips
點解冇人奇6>7咁嘅

九宮格係睇pattern
點解冇人奇6>7咁嘅

九宮格係睇pattern

我都知有
但係要點搵先係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞