只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
信件file1 唔係名加日期咩 名就係底個英文
日期係1018 加埋唔係 名名1018做pw咩

利申智障
信件file1 唔係名加日期咩 名就係底個英文
日期係1018 加埋唔係 名名1018做pw咩

利申智障

請你找神秘主持人,他們會提供協助。謝謝你的時間。

唔駛提示都明哂
利申 數學u
讀秒果題唔明

解到了 但係都係唔明

我唔明喎 咩叫讀秒

試吓由左至右咁數 12345

第一行同第二行都明 之後都唔知發生咩事
讀秒果題唔明

解到了 但係都係唔明

我唔明喎 咩叫讀秒

其實個答案撞撞吓就撞到

溫馨小提示 第一行填晒d格仔既話 係543456
我解完果5題之後打個答案落去,之後話錯
測試尾兩個TASK都唔知發生咩事

第4條畫公仔畫出腸都唔識 真係幫你唔到 明明同第1條冇乜分別
第5條諗下開方
有冇人喺file 7個14個字既密碼鎖卡住左

未做到file7
file6卡死左 搵左好耐google map都搵唔到

唔駛提示都明哂
利申 數學u

厲害,如果你有興趣繼續,希望你可以找到大秘寶,最早到達,可以得到大獎。
我解完果5題之後打個答案落去,之後話錯

請依照格式輸入,如果完全正確,是可以看到上鎖影片。
再依指示完成後,你就正式到達起點開始尋寶。

當你完成測試,你就得到入場券,祝你好運,找到大秘寶。
讀秒果題唔明

解到了 但係都係唔明

我唔明喎 咩叫讀秒

其實個答案撞撞吓就撞到

溫馨小提示 第一行填晒d格仔既話 係543456

solved thanks bro 都係唔知有咩關係
卡左係第四題
file 6 ing
咁多人卡第4
拎第2行做例子
1格同第6格係圓圈 第3格係交叉 最後會出4 你地估下點解呢?
file 6 ing

最憎做google map果d 搵到眼都突埋
咁多人卡第4
拎第2行做例子
1格同第6格係圓圈 第3格係交叉 最後會出4 你地估下點解呢?

通過左
咁多人卡第4
拎第2行做例子

通過左

顯淺易明既貼士
btw我再比貼士倒樓主米 會唔會比樓主block
file 6 ing

最憎做google map果d 搵到眼都突埋

仲解緊個密碼鎖炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞