只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike

MW要係某種形式先算有數值,
你再睇下1同7啦

其實我已經估到點先算有數值, 但係個疊加有D問題

疊加既值你對返個表就Ok
唔難諗

呢條我完全唔識比提示
只可以講 睇下d方向 再望下1同7果行

仲未諗到係邊種形式 自己諗個形式代得落1但又代唔落7

我諗個到 fit 頭4, 但係去到答案都係錯...

巴打俾d tips
卡左6個鐘

終於過到.... 真係好濕鳩
唉 但願訓醒後 頭腦清醒啲

有冇巴絲比比提示
上面兩個直譯應該岩,下面兩個係果度我剩係搵到一個地方感覺岩但係錯左
[img]http://imgur.com/a/twbO4[/img]
有冇巴絲比比提示
上面兩個直譯應該岩,下面兩個係果度我剩係搵到一個地方感覺岩但係錯左

唔識post圖
我係file6去file7
[img]http://imgur.com/a/twbO4[/img]
有冇巴絲比比提示

唔識post圖

繼續直譯就岩架啦, 再簡化個答案
我決定聽日睇下仲解唔解到 解唔到就算鳩數

唔好咁啦,最多我再試下俾D tips 你
多D人一齊玩開心D
樓豬都唔想大家收皮
話曬佢都花左咁多心機寫

俾d tipa 我, 我卡左6個鐘成晚訓唔著
快富街係點?
快富街係點?

一開始果個?睇多次條問題叫你搵咩
有冇巴絲比比提示

唔識post圖

搵到個中心之類去打,但係唔岩
快富街係點?

Google map會搵到?我搵到中電電箱 珠寶店
之後
有冇巴絲比比提示

唔識post圖

me too, 比架旅遊巴遮住晒
快富街係點?

Google map會搵到?我搵到中電電箱 珠寶店
之後

冇野了 解到
家陣d人問得咁直接既
flie 16 求救
超難
有冇巴絲比比提示

唔識post圖

me too, 比架旅遊巴遮住晒

過左了
File 11個西環地圖係咪要搵果粒星 都唔知講緊邊個位

幅地圖d英文字咪比晒提示你囉 對下d街名啦
家陣d人問得咁直接既

agger 直接開埋答案既
家陣d人問得咁直接既

巴打過左16未
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
咁講啦 得一種特定pattern係會令個數增加 而出現多過一次就會疊加既
留意下1同7 有d乜pattern係7多過1好多既?
另外就係睇多少少m同w既方向
我盡力了
家陣d人問得咁直接既

巴打過左16未

16卡左半日 尋日終於過左 不過而家又再卡關

不如你地幫我諗下點過先 過左呢關 我又可以繼續比貼士大家
file 14夾萬果度係咪無片睇架?
file 14夾萬果度係咪無片睇架?

過到了

我知係1 2 3街果到 但唔知佢講邊座野

我知係1 2 3街果到 但唔知佢講邊座野

仲有2條巷仔
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
咁講啦 得一種特定pattern係會令個數增加 而出現多過一次就會疊加既
留意下1同7 有d乜pattern係7多過1好多既?
另外就係睇多少少m同w既方向
我盡力了

我淨係諗到mw 組合就會加1
如果係mmmwww =5
如果係mwmwmmmwww= 7

我想知咁既方向有冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞