只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

奇4 苦惱中
暫時睇落你最快

奇4中

好難... 明明係有 pattern, 但係砌唔到
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

奇4 苦惱中
暫時睇落你最快

奇4中

好難... 明明係有 pattern, 但係砌唔到

me too 定係我諗得複雜左
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

我用完四則運算去計d 可能數值 但唔係去左山就係海

計錯數,好簡單的

仲未諗到
打斜睇曬4組數字?

逐個數字比較的

外面對入面

右上個組同左下個組有冇關係架
定係我諗得太複雜

我用完四則運算去計d 可能數值 但唔係去左山就係海

計錯數,好簡單的

仲未諗到
打斜睇曬4組數字?

逐個數字比較的

外面對入面

右上個組同左下個組有冇關係架
定係我諗得太複雜

有, 俾你睇到佢個 pattern
有無奇5提示
有無奇5提示

呢到未有人報告過到, 暫時見到有3-4個人係奇4->奇5掙扎緊
有無奇5提示

呢到未有人報告過到, 暫時見到有3-4個人係奇4->奇5掙扎緊

問錯 奇2先岩 每個都唔同計法 諗唔到
有無奇5提示

有無巴打再快d?
有無奇5提示

唔係去到最後個 digit 先完成到個 pattern
每一行前邊 d digit 已經 follow 緊個 pattern

我都好憎呢一題所以俾 D tips 你
有無奇5提示

每一行前邊 d digit 已經 follow 緊個 pattern

顏色有無關係?4個係一舊定分開?
有無奇5提示

顏色有無關係?4個係一舊定分開?

終於解到 但第4行我撞出黎
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

諗左好多方法都砌唔到47?7????
我卡左兩日啦
藍鯨

唔洗自殘 wor..
雖然有 D 驚驚, 不過身在海外驚佢條毛

但係個故事劇情好明顯係偵探小說 feel
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添
不過如果有人喺呢到爆哂啲答案都吹佢唔漲
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添

爆曬答案有咩意思
不過樓主其他解謎post 都係清一色俾人屌
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添

爆曬答案有咩意思

佢真係好投入, 搞到好似搞手係一班人, 好 cult
但係我去勻所有 forum.. 係得呢個 post 有人 show 佢, 好慘
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

我卡左兩日啦

諗極都唔明紅色係做乜
同埋 under 十進制係可以加或減得出兩個 possible value fit in 個 6 個 digit
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添

爆曬答案有咩意思

但係我去勻所有 forum.. 係得呢個 post 有人 show 佢, 好慘

其他forum都有?
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添

爆曬答案有咩意思

其他forum都有?

google 一堆,有 D 聽都未聽過。 tvb 巴哈姆特 舊登 uwant 香討
藍鯨

唔洗自殘 wor..

樓豬仲好投入佢個角色添

爆曬答案有咩意思

其他forum都有?

google 一堆,有 D 聽都未聽過。 tvb 巴哈姆特 舊登 uwant 香討

書面語好難hit得起
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

我卡左兩日啦

諗極都唔明紅色係做乜
同埋 under 十進制係可以加或減得出兩個 possible value fit in 個 6 個 digit

唔係架 你試下將d正負號關係寫晒出黎
利申 未過到
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

我卡左兩日啦

諗極都唔明紅色係做乜

利申 未過到

關係我一早寫好
仲推埋之後一堆數出黎
然後又係呢堆數搵8個數字
但點都係砌唔到477呢個樣
有冇人去到奇5?
點樣6個數字變8個數字

你係咪講緊4去5
9個6字8個紅色?

我卡左兩日啦

諗極都唔明紅色係做乜

利申 未過到

四次後重複,都係解唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞