只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
第三個唔係好明
會唔會太易玩
求其玩左陣已經file8
btw要用google map果d好19
如果破到隻game 然後有個有錢阿伯走出黎話自己冇人冇物 想送份身家比個叻仔 咁就好喇
本身已經唔係難仲要比提示,點玩落去
名字加生日即係點
名字加生日即係點

如有需要,可以找神秘主持人幫助。
你可以解開測試進入秘寶旅程,已經很厲害。
謝謝你的時間,祝你好運,找到大秘寶。
名字加生日即係點

望下最底 條友咪畫左個龜既 咪佢個名囉 生日日期篇文又有喇 咁點砌6個字丫?
第一關都未過到 有冇人可以幫手
名字加生日即係點

望下最底 條友咪畫左個龜既 咪佢個名囉 生日日期篇文又有喇 咁點砌6個字丫?

尋寶者,厲害,希望你可以最早找到大秘寶,奪得大獎。
第一關都未過到 有冇人可以幫手

只要你有能力解開測試,就可以看到上鎖影片,依指示完成後。
你就會到達起點正式開始尋寶旅程。

而且會得到神秘人的聯絡方式。

祝你好運。
本身已經唔係難仲要比提示,點玩落去

這是測試,讓大家可以更容易到起點。
當開始了尋寶旅程,整個藍圖絕不簡單。
旅程開始了60多天,未有人可以找到大秘寶。
不知道多久才會有人到終點,我們會一直等待。
祝你好運。
要返工,不了
毒撚唔出街,file1已卡
毒撚唔出街,file1已卡

朋友,你解開測試已經很厲害,
按指示你不用親身到相關地點就可以繼續旅程,
詳情你可以聯絡神秘主持人。

或留意信件下方的留言。
如果破到隻game 然後有個有錢阿伯走出黎話自己冇人冇物 想送份身家比個叻仔 咁就好喇

如果係既真係玩下又點話?
一開條YouTube 見到咁淺都仲tips, 不了
差第3同第5 _

如果係既真係玩下又點話?
一開條YouTube 見到咁淺都仲tips, 不了

如果你解開了測試,住後絕不是簡單的遊戲,
測試只是讓有能力的人進入,目的是限制尋寶人數,以控制入口的流量。

謝謝你的時間,希望你找到秘寶。祝你好運。
打書面語就返大陸啦屌你老母

只係想有神秘感d ,師兄唔洗咁激動。

謝謝你的時間,祝你好運,找到大秘寶。
lm返工得閒玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞