只要你推理解謎能力極高,你將會有機會搵到收藏喺香港嘅大秘寶!

768 回覆
20 Like 62 Dislike
家陣d人問得咁直接既

agger 直接開埋答案既

巴打過左16未

16卡左半日 尋日終於過左 不過而家又再卡關

不如你地幫我諗下點過先 過左呢關 我又可以繼續比貼士大家

呢個會唔會係化返做鍵盤既數字?
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
咁講啦 得一種特定pattern係會令個數增加 而出現多過一次就會疊加既
留意下1同7 有d乜pattern係7多過1好多既?
另外就係睇多少少m同w既方向
我盡力了

我淨係諗到mw 組合就會加1
如果係mmmwww =5
如果係mwmwmmmwww= 7

我想知咁既方向有冇錯

方向冇錯
你諗下 3會係等於咩
家陣d人問得咁直接既

巴打過左16未

咁之後呢
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
咁講啦 得一種特定pattern係會令個數增加 而出現多過一次就會疊加既
我盡力了

我想知咁既方向有冇錯

flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
我盡力了

我想知咁既方向有冇錯

快富街係點?

遺憾的說,這不應該出現,這會影響其他尋寶者的樂趣!

整個旅程很長,住後尋寶者是需要主持人的「認可」才可以繼續下去。

隨時間推移,我們相信會有更多提示出現,什至是答案,這情況不可能避免。

但這不是普通的「遊戲」,到越後的file,你會知道我們多一些,
揭開更多黑暗的真相,這是真實的世界,存在於我們之中。

得到大秘寶的人只有一個,就是最先到終點的人。

但是我們必須重申,尋寶旅程是很長的,不是短短數天就可以完成。
請按自己的節奏,注意休息,有時候睡完覺,頭腦可能會變得清晰。

如果因為解謎,花費大量時間,這不是我們的原意。
隨時間推移,尋寶者人數上升,公告提示會有更多,詳情可以留意專頁,
到時候,高 File 的謎題自然會變得容易解開。

希望你可以享受尋寶的樂趣,同一時間可以反思當中的意義,
請不要發放敏感的資料影響其他尋寶者的尋寶過程,謝謝。

我們會一直等待,無論是半年..一年...更長.....

祝你好運,找到大秘寶。
家陣d人問得咁直接既

巴打過左16未

感謝 放工再睇下過唔過到
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
我盡力了

我想知咁既方向有冇錯

請注意發放的資料,謝謝。
flie 16 求救
超難

呢條真係好難比貼士
我盡力了

感謝
家陣d人問得咁直接既

巴打過左16未

咁之後呢

轉做數字基本啦 不過之後做唔到架
btw唔好直接開答案啦 咁樣唔好玩
如果唔係file16我直接開估啦 洗乜諗提示諗到頭都爆

謝謝你的合作和適當的引導,我們一直都有觀察情況,
希望可以在「終點」見到你。

住後你會明白一切的。

祝你好運。
之前個post全部人屌樓豬
而家一大班人玩
之前個post全部人屌樓豬
而家一大班人玩

不同人有不同喜好,有興趣就會繼續尋寶,沒有興趣的罵幾句也是正常的。
這就是網絡世界,所有主持人都明白這個道理。

我們只可以說,這不是普通的「遊戲」,是一個很長的旅程,
慢慢你會揭開黑暗的秘密,知道更多可怕的真相。

只希望更多人可以尋寶,同時可以反思當中我們想帶出的意義。

秘寶是存在的,不知何時才會有人到終點,但我們會耐心等待。

謝謝。
第11去12
嗰個係咩碼頭?
幾sell得 支持下

住後你會明白一切的。

祝你好運。

其實大約有幾多個file?

住後你會明白一切的。

祝你好運。

其實大約有幾多個file?

我估佢仲寫緊。之前幾個月話 D人最快去到 file 7 file 8. 但係明明前邊咁易唔會卡關
file17 AB字關唔關事
同埋我係咁搵 動物名+個部位嘅地方都唔中
係咪我諗錯
係咪我諗錯

sor 問得直接左 唔洗理我
係咪我諗錯

sor 問得直接左 唔洗理我

你終於過到 file 16 啦
15去16個 D2 Pig係點解呀?

冇關係

冇關係

只係睇條片揾字咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞