[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
原來難忍味係朗豪坊H&M 做cashier

朗豪坊有咩
定係家樂坊?

朗豪坊有咩
定係家樂坊?

有呀
佢條坑仲粗過碌卡機條坑

朗豪坊有咩
定係家樂坊?

自膠
醒起了

朗豪坊有咩
定係家樂坊?

有呀
佢條坑仲粗過碌卡機條坑

佢之前post過啦
著ro返h&m
用開江獸同iron ore
想試下用其他
Cool grease你地覺得點

唔會變硬 可以狂梳番
不過hold 力一般 冇江獸/iron one 咁強
同埋上手非常黏 我鐘意濕少少推
易啲推開 不過上得意
佢會變硬少少

我就係想試隻唔會變硬既

Butter Grease效果差唔多。個價都抵屌。

Butter grease 個價係好抵玩
而且焦糖味勁香
唔知butter grease 易唔易洗
但cool grease 相當易

上面問個位巴打想試嘅話我有大半罐唔係好想用 有興趣可以同我交換/低價賣俾你

朗豪坊有咩
定係家樂坊?

有呀
佢條坑仲粗過碌卡機條坑

佢之前post過啦
著ro返h&m

為興趣做hm你識乜
用開江獸同iron ore
想試下用其他
Cool grease你地覺得點

唔會變硬 可以狂梳番
不過hold 力一般 冇江獸/iron one 咁強
同埋上手非常黏 我鐘意濕少少推
易啲推開 不過上得意
佢會變硬少少

我就係想試隻唔會變硬既

Butter Grease效果差唔多。個價都抵屌。

Butter grease 個價係好抵玩
而且焦糖味勁香
唔知butter grease 易唔易洗
但cool grease 相當易

上面問個位巴打想試嘅話我有大半罐唔係好想用 有興趣可以同我交換/低價賣俾你

個人用過最易洗uwb第一係anchors teddy boy 第二係butter grease
小弟執屋冇位,巴打價睇下有冇人有興趣,有d玩過一兩次擺左係到,有d就玩得多d

睇岩邊款可以tg我拎圖再影比你睇仲有幾多

TG: Karsar_k

仲有兩款眼鏡睇下有冇巴打有興趣
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
日本買 全新齊set 4000蚊

另外仲有副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊

小弟執屋冇位,巴打價睇下有冇人有興趣,有d玩過一兩次擺左係到,有d就玩得多d

另外仲有副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢

Arcadian 仲有咁多

淨係了左d係手試隻質地

淨係了左d係手試隻質地

抵玩

Butter Grease包膠:
初初用,用指甲背推出嚟會易啲。建議大概份量為一節食指左右,唔夠再慢慢加上去。

放喺掌心,雙手磨擦發熱,直至將Pomade油化為止,就可以蠟上頭髮Set型。建議額前髮蠟去後,再喺後腦蠟番上前面,直至基本型出。

同Iron ORE嘅極快乾唔同,呢款Butter Grease可以慢慢嚟。當Feel到份量夠就可以停,開始吹番個型同用梳梳。

如果夠份量嘅Iron ORE係Strong Hold,咁Butter Grease就係Medium Hold。

而Butter Grease係可以不斷梳嚟重新Restyle,無Iron ore同江獸咁閃/光澤,比較啞,相對自然。

清潔方法同難度,就咁用洗頭水洗得甩,我都係照用Iron ORE嘅相同清洗方式。
有冇人夾cavalier clay 約150連貨

Butter Grease包膠:
初初用,用指甲背推出嚟會易啲。建議大概份量為一節食指左右,唔夠再慢慢加上去。

放喺掌心,雙手磨擦發熱,直至將Pomade油化為止,就可以蠟上頭髮Set型。建議額前髮蠟去後,再喺後腦蠟番上前面,直至基本型出。

同Iron ORE嘅極快乾唔同,呢款Butter Grease可以慢慢嚟。當Feel到份量夠就可以停,開始吹番個型同用梳梳。

如果夠份量嘅Iron ORE係Strong Hold,咁Butter Grease就係Medium Hold。

而Butter Grease係可以不斷梳嚟重新Restyle,無Iron ore同江獸咁閃/光澤,比較啞,相對自然。

清潔方法同難度,就咁用洗頭水洗得甩,我都係照用Iron ORE嘅相同清洗方式。

多謝支持

John

John

入數俾你去你到拎ok?

John

入數俾你去你到拎ok?

CavAxxx 係咪bluman果隻

blumaan野感覺上名大於實 都係睇定啲先
有無用過first hand supply既巴打話我知佢同一般uwb既分別

firsthand真係好乾 用緊泥咁
By needle 247巴打

試過original同smooth已經唔想再買blumaan

試過original同smooth已經唔想再買blumaan

Smooth 唔差喎 wax黎講
同埋cavalier clay本身係Cameron Cretney 出
Blumaan執死雞幫佢埋尾同packaging design

John

入數俾你去你到拎ok?

CavAxxx 係咪bluman果隻

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞