[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

仲有冇邊啲uwb介紹?

我自己近期最鍾意butter grease同pnd wb
Anchors teddy boy我覺得只限出4-5個鐘街 但用水沖都洗到 如果嗰日淨係約人食dinner出一陣街我會用
如果我冇賣嘅就CL/NHM SWB
2隻都係比較waxy

想試試heritage 1792同courage clay
仲有第間賣個隻prestige water based pomade 都好似唔錯

Heritage 1792 scent都好正
用落都幾好

不過係medium hold 驚你地唔夠用
Btw tazmaneian tame啲products都幾好聞

軟髮撚唔打底用medium hold 應該夠
希望你快啲出個4隻新野嘅用後感

今晚應該會出一隻 呢排有少少忙

我中等偏硬用冇乜問題
未必要打底嘅可能就咁吹就ok
其實個hold個人覺得同CL差不多 或者勁少少
Gary哥又入左新野
Gary哥又入左新野

仆街gary 淨係po圖但又唔介紹下
Gary哥又入左新野

比啲時間我
Gary哥又入左新野

唔洗咁嬲

講下笑扮下屌佢姐
Gary哥又入左新野

比啲時間我

用左好耐 有冇人想聽包膠
Gary哥又入左新野

比啲時間我

有人想知再講
Gary哥又入左新野

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家
Gary哥又入左新野

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家

你都唔講喎清
Gary哥又入左新野

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家

你都唔講喎清

聽日講
Gary哥又入左新野

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家

你都唔講喎清

呢間鋪個老闆真係惡
Iron ore係咪真係好快乾要梳得好快? 用開uppercut唔太鐘意陣雲呢拿味

我覺得Iron Ore冇咁快乾同難梳
有無degrease shampoo推介?

入咗隻shampoo bar
佢話專for degrease
但我好少degrease所以仲未試

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家

你都唔講喎清

呢間鋪個老闆真係惡

岩先比人鬧我仆街

比啲時間我

有人想知再講

唔講死全家

你都唔講喎清

呢間鋪個老闆真係惡

岩先比人鬧我仆街

搵人幫你含番
話說前日搵左59 mike 剪?
有無教梳起個頭既教學 試過用梳梳完都一條條同好散

用咩梳?
話說新pomade都算係貴價高檔路線
有冇巴打可以用過比下用後感?
話說新pomade都算係貴價高檔路線
有冇巴打可以用過比下用後感?

你講緊邊隻?

入咗隻shampoo bar
佢話專for degrease
但我好少degrease所以仲未試

有無天然又起到泡?無泡好唔慣

用咩梳?

街邊買既comb 一邊幼一邊寬咁 又梳得唔高又一條條。。。搞到買左pomade都唔敢再用

用咩梳?

街邊買既comb 一邊幼一邊寬咁 又梳得唔高又一條條。。。搞到買左pomade都唔敢再用

https://www.youtube.com/watch?v=U2Y89lp_1L0

用咩梳?

https://www.youtube.com/watch?v=U2Y89lp_1L0

其實用隻手禁住個頭個下到底係為左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞