[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

要用返多啲 styling treatment 救救佢
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

下年張梁記會唔會轉做賣防脫髮產品
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

頭髮又硬又粗,求髮泥介紹?
BTW係咪一定要配定型spray?
人係英國,啲髮泥冇隻可用..
日日出街都要戴帽

英國咪有隻硬野x寶其實有啲巴打話用過都唔差

Morgan's 幾正呀我覺得
有啲似江獸
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

應該好做過賣髮油
呢度係咪有巴打去過速剪?如果剩係要佢剷側面同埋修後面有咩攻略 唔想成日哂錢去剪正常頭
呢度係咪有巴打去過速剪?如果剩係要佢剷側面同埋修後面有咩攻略 唔想成日哂錢去剪正常頭

自己帶夾去夾起 叫佢唔好掂上面

認真?之前爬文見過有巴打話佢個度有夾 原來要自己帶埋
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

應該好做過賣髮油

世上兩大致富必勝產品:
1)壯陽
2)生髮

on9, 佢地有la

on9, 佢地有la

拎佢啲夾自己夾唔係咁好意思吖嘛

on9, 佢地有la

或者自己gel定先
不過你要講明咩size fade到去咩size
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

應該好做過賣髮油

世上兩大致富必勝產品:
1)壯陽
2)生髮

gary叔唔好食咁多煙
吸煙都會引致m
gary個頭越黎越m

諗得太多野

用太多pomade

應該好做過賣髮油

世上兩大致富必勝產品:
1)壯陽
2)生髮

話時話Gary 哥
Suavecito premium鋼梳賣幾錢?

on9, 佢地有la

或者自己gel定先

就咁叫佢剷到6mm到我諗唔洗煩 係怕佢剷多左咁就仆街

on9, 佢地有la

或者自己gel定先

就咁叫佢剷到6mm到我諗唔洗煩 係怕佢剷多左咁就仆街

6mm好長wor
幼髮撚真係唔岩用clay 塌哂
睇怕要試mm先得

有無試過 Arcadian clay pomade ?

未試過呀巴打 呢隻好介紹?

比較輕身嘅clay,試下得唔得

想問下香港邊間有得賣 仲有冇其他類似
Layrite cream同o'douds matte paste岩唔岩幼軟髮撚用

Btw Arcadian 係紳士x同埋佬泥ig都有
相近產品有flagship dead sea clay, lockhart matte cream(張良記有) courage clay (sleexhk 同pomade workxr )

好似係 有錯請屌

https://www.youtube.com/watch?v=wL3myJbcZDE

Arcadian clay pomade 7:1大勝

巴打都鍾意睇robin啲片?不過arcadian其中一個好重要既hold好似唔夠

comment有人話佢應該係落得唔夠多,arcadian的確係愈多愈hold
blumaan啲頭髮咁多咁粗都話hold到,robin啲頭髮點睇都似易hold啲

諗得太多野

用太多pomade

應該好做過賣髮油

世上兩大致富必勝產品:
1)壯陽
2)生髮

gary叔唔好食咁多煙
吸煙都會引致m

脫髮大部分成因都係遺傳
日日出街都要戴帽

有啲似江獸

想問係咪係英國買到
人係英國,啲髮泥冇隻好用..
日日出街都要戴帽
日日出街都要戴帽

有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知
日日出街都要戴帽

有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知

見到有好多款...
有冇話推介邊隻?
我而家先知髮泥叫Pomade
日日出街都要戴帽

有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知

見到有好多款...
有冇話推介邊隻?
我而家先知髮泥叫Pomade

Pomade係髮油
同髮泥唔同用法
你想咩要效果先
Cavalier clay已發貨
下星期去拎貨 要既tg 我 enginearrr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞