[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
差唔多用完Iron ore,試黑(紫)豬定Pomp&Co好 

有無詳細包膠 

基於Pomp&Co難揾,紫豬又做週年特價,最後都係$109入咗盒紫豬試用。

當然有Pomp&Co嘅詳評包膠,請繼續出 

邊間買咁平

李有記,而家三週年「誌慶」全線85折。洗頭水都唔錯 

我發覺而家豬好似做咗公廁牌子
好多傳統髮型用品鋪而家都有得賣

廟街有間啲claymation放到個蓋生銹

生意難做

禮拜日上觀塘俾cavalier clay你
Amazon Uk £10.28 Uppercut Clay
差唔多用完Iron ore,試黑(紫)豬定Pomp&Co好 

有無詳細包膠 

基於Pomp&Co難揾,紫豬又做週年特價,最後都係$109入咗盒紫豬試用。

邊間買咁平

生意難做

claymation狗都唔屌啦

邊間買咁平

生意難做

claymation狗都唔屌啦

其實佢算唔算油性 好撚難洗
上巴打度有冇得聞下咩味?
Amazon Uk £10.28 Uppercut Clay

我睇pomade 唔送香港
上巴打度有冇得聞下咩味?

畀你試埋都得。
https://www.esquirehk.com/style/grooming/summer-2017-men-hair-style#P3o5XxZkDUsrdfP2.97
條片幾好

巧型

未用過tonic打底,其實有咩效果
https://www.esquirehk.com/style/grooming/summer-2017-men-hair-style#P3o5XxZkDUsrdfP2.97
條片幾好

巧型

未用過tonic打底,其實有咩效果

可以預先吹個型出黎,持久啲易gel同埋效果豐盈啲

我睇pomade 唔送香港

clay 都唔可以?amazon 真係平唔少
如果頭髮又硬又彈gel all back有冇邊隻好介紹?
本身用江獸 最近轉左flagship dead sea clay
但呢隻實在太難洗 洗三次先洗得乾淨
有冇巴打有泥好介紹
琴日買左Odous Style Treatment, 個質感好正, 好好推
玩Neutral 自然感一流 唔會太heavy 又易styling

不過咁仲想問仲係咪叫uwb?
本身用江獸 最近轉左flagship dead sea clay
有冇巴打有泥好介紹

用多少少洗頭水落力捽 2次應該得
或者有人會乾髮捽洗頭水先 再慢慢加水起泡
琴日買左Odous Style Treatment, 個質感好正, 好好推
玩Neutral 自然感一流 唔會太heavy 又易styling

不過咁仲想問仲係咪叫uwb?

成份第1個係水
有wax有e wax
當然算啦
有冇巴打有泥好介紹

打底再gel 就無咁彈
其實白豬同藍豬有咩分別 睇gary's review話白豬其實等於MM既平價版。如果係既話,寧願買多隻firsthand+白豬玩下好過買隻MM
其實白豬同藍豬有咩分別 睇gary's review話白豬其實等於MM既平價版。如果係既話,寧願買多隻firsthand+白豬玩下好過買隻MM

應該係深藍豬..

應該係深藍豬..

好驚講錯 又比人鞭

應該係深藍豬..

好驚講錯 又比人鞭

應該係深藍豬..

好驚講錯 又比人鞭

俾我買我會揀firsthand+江獸

應該係深藍豬..

其實係紫色嚟 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞