[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
軟髮撚 今日買左mm blam
想問下ching邊隻打底好用?

試過blumaan好似唔係好岩

Quicksand 打底我覺得唔錯

Kick到仆街

qs 好撚kick 但吸到油好正
有冇咩類似product

Kick到仆街

睇youtube有講qs有dry shampoo成份
所以好吸油吸汗 但唔係全部髮質都咁
有啲好cale
親戚今個月尾結婚
想下星期去barber剪剪
各位巴打有邊間barber介紹?
暫時諗緊thugdon/stanley/59mike/kithl/adam
gary 哥不如比下意見介紹下
親戚今個月尾結婚
想下星期去barber剪剪
各位巴打有邊間barber介紹?
暫時諗緊thugdon/stanley/59mike/kithl/adam
gary 哥不如比下意見介紹下

新barber shop 最好預兩次當磨合
你有冇剪開邊間架
岩岩試左cavalier clay
有人想知再講
邊度有bluemman買

琴日去銀城好似冇貨
邊度有bluemman買

Blumaan?勸你唔好試,拎黎做打底都唔多掂,過份吹大左既產品
有人想知再講

好用?
有人想知再講

好用?

如果你鍾意偏乾同messy 個人覺得係暫時最好既product finish同hold同style都唔係好挑剔到 都唔算好重身
比Daimon barber同dead sea clay同lockhart's matte clay呢d類似既clay都好

Courage clay同Rough rider同Arcadian未試過
有人想知再講

好用?

如果你鍾意偏乾同messy 個人覺得係暫時最好既product finish同hold同style都唔係好挑剔到 都唔算好重身
比Daimon barber同dead sea clay同lockhart's matte clay呢d類似既clay都好

Courage clay同Rough rider同Arcadian未試過

邊度有

暫時得難忍味或者tb
有人想知再講

好用?

洗呢?難唔難洗
有人想知再講

好用?

洗呢?難唔難洗

巴打講到咁正 其實點先算係messy?

唔用得梳咁囉
有人想知再講

好用?

琴晚都試左

覺得佢推開左隻質地同Claymation有d似

上完頭洗手有好多白色一絲絲

洗左兩次頭,吹乾都仲係有d黏黏地感覺,唔知關唔關我份量落得太多事,同用完Claymation洗完頭果種感覺差唔多

不過係好hold同好有層次

試完覺得佢可以話係Claymation既進化

以上個人感覺,可能人人唔同
有人想知再講

好用?

巴打講到咁正 可惜幼髮撚只能夠望

Kick到仆街

其實towel dry既時候落 唔會cake
今日用左odouds matte paste都幾好用 夠hold但味有啲似藥膏

好想試下呢隻
今日用左odouds matte paste都幾好用 夠hold但味有啲似藥膏

好想試下呢隻

你鍾意咩效果

似Arcadian 嘅
輕同乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞