[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

Layrite Super Shine Cream好唔好用

好好好令,但medium hold , 打底先好用

有時都唔太明low hold medium hold(cream/paste)果啲點用 又要打底好麻煩

因為唔係個個人頭髮都咁硬?
唔洗一味要strong hold加勁硬, 最緊要適合自己

利申: 頭髮好撚粗硬

用開medium hold既巴打們你地平時會唔會行行下街撥下個頭?因為啲頭髮會落左去前面

可能用量唔夠?

應該唔會我落極都係咁

冇聽過
最多都係聽過會塌少少
Apply完有冇梳到佢平均分佈先?
想試下但係佢呢個價有冇食水

goon grease 正!!

Layrite Super Shine Cream好唔好用

好好好令,但medium hold , 打底先好用

有時都唔太明low hold medium hold(cream/paste)果啲點用 又要打底好麻煩

因為唔係個個人頭髮都咁硬?
唔洗一味要strong hold加勁硬, 最緊要適合自己

利申: 頭髮好撚粗硬

用開medium hold既巴打們你地平時會唔會行行下街撥下個頭?因為啲頭髮會落左去前面

可能用量唔夠?

應該唔會我落極都係咁

如果我唔打底
用咩都係HOLD得半日
最近發現左有招restyle好正,個頭出左半日街成頭散散地,拎風筒吹下,感覺超自然,唔洗用手摷到一支支
最近發現左有招restyle好正,個頭出左半日街成頭散散地,拎風筒吹下,感覺超自然,唔洗用手摷到一支支

首先要有風筒

返咗屋企,想點都得啦 

首先要有風筒

帶個風筒出街

首先要有風筒

帶個風筒出街

巴打好主意喎 portable dryer

其實市面有好多,咩旅行風筒細細個,不過全部都要插電

首先要有風筒

帶個風筒出街

哥D唔夠力 係街成頭汗仲掂個頭咩。。越掂越衰

首先要有風筒

帶個風筒出街

哥D唔夠力 係街成頭汗仲掂個頭咩。。越掂越衰

我通常去廁所拗腰面向hand dryer

佢官網賣880台幣
算食得少

佢官網賣880台幣
算食得少

咁今次就放過佢 搵佢買
今日用左blumaan 隻fifth sample, 發覺幾好用 夠hold, 易梳, 而且感覺幾舒服, 但唔知無咪用得唔夠多 跌左一兩條落黎
Btw 係咪剩係得我一個咁諗
今日用左blumaan 隻fifth sample, 發覺幾好用 夠hold, 易梳, 而且感覺幾舒服, 但唔知無咪用得唔夠多 跌左一兩條落黎
Btw 係咪剩係得我一個咁諗

係幾好 好少uwb係同佢差唔多hold但咁易洗 odouds新line應該都有參考條collab formula
差唔多用完Iron ore,試黑(紫)豬定Pomp&Co好 

有無詳細包膠 

有無詳細包膠 

基於Pomp&Co難揾,紫豬又做週年特價,最後都係$109入咗盒紫豬試用。

當然有Pomp&Co嘅詳評包膠,請繼續出 

有無詳細包膠 

基於Pomp&Co難揾,紫豬又做週年特價,最後都係$109入咗盒紫豬試用。

邊間買咁平

有無詳細包膠 

邊間買咁平

李有記,而家三週年「誌慶」全線85折。洗頭水都唔錯 

有無詳細包膠 

邊間買咁平

我發覺而家豬好似做咗公廁牌子
好多傳統髮型用品鋪而家都有得賣

有無詳細包膠 

邊間買咁平

廟街有間啲claymation放到個蓋生銹

有無詳細包膠 

邊間買咁平

廟街有間啲claymation放到個蓋生銹

生意難做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞