[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
新江獸同iron ore比,點揀?
頭髮勁硬粗
同埋新江獸幾錢?

新江獸唔係只係唔同左味炸咩?

係咩?其他冇變?
頭髮勁硬粗
同埋新江獸幾錢?

係咩?其他冇變?

配方一樣 味唔同
而加用odouds matte paste好鍾意但有無啲再shine啲既野可以用

用佢隻pomade lor
頭髮勁硬粗
同埋新江獸幾錢?

係咩?其他冇變?

配方一樣 味唔同

我覺得質地唔同左
而加用odouds matte paste好鍾意但有無啲再shine啲既野可以用

用完加啲high shine嘅嘢上去, 例如odouds styling treatment

用佢隻pomade lor

用落頭果時同matte paste差唔多?

佢會比matte paste 黏啲令身啲
落頭時一樣濕濕地之後乾
如果我有銀色morgans 賣幾錢好
隻江獸係咪聽日有得賣啦gary
隻江獸係咪聽日有得賣啦gary

Yup cu tmr
頭髮勁硬粗
同埋新江獸幾錢?

係咩?其他冇變?

配方一樣 味唔同

我覺得質地唔同左

Gary 又話new formula
上面有巴打過髮質彈用matte paste 好正
但係去太古城問staff 又話髮質彈唔岩用即係點
上面有巴打髮質彈用matte paste 好正

有無人知OB, UWB, OWB pomade保質期分別係幾耐?
有無人知OB, UWB, OWB pomade保質期分別係幾耐?

OB好耐 見過有人擺5年都冇變
UWB 年半至兩年
OWB唔肯定 但都唔擺得耐

UWB 年半至兩年

無知問句,其實UWB解乜

拿 官網先賣緊7.92鎊 好似嗰間野咁賣到成百六蚊反面架

UWB 年半至兩年

非傳統水基,簡單講即係non gel type water based

UWB 年半至兩年

睇第一頁
例如crystal lake

拿 官網先賣緊7.92鎊 好似嗰間野咁賣到成百六蚊反面架

$140 ok? 比我賺少少

UWB 年半至兩年

Gel type 2年 好多都有印落盒
反而果啲油性 uwb 都無印過
講開粉紅豬 就用晒
想轉下口味
有冇d類似既油性
上面有巴打髮質彈用matte paste 好正

最理想就係唔好gel頭落到去即場試!
文字講完 點都唔及親身試用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞